I muži chtějí být trendy / Kolekce H&M podzim 2010

I muži chtějí být trendy / Kolekce H&M podzim 2010

22. listopadu 2010, H&M, pro muže, kolekce, podzim, H&M oblečení, móda pro muže, pánské svetry, pánské kabáty

Sponzorované odkazy

Dnes už jsou doby, kdy mužům slovo móda nic neříkalo, samozřejmě dávno pryč a oblečení a styl jsou pro většinu z nich stejně důležité, jako pro ženy. Švédská značka H&M toto ví už od roku 1968, kdy vytvořila svou první řadu oblečení pro muže. Dnes se podíváme na jejich nejnovější kolekci podzim 2010 pro muže.

Tradiční podzim

Celá kolekce se samozřejmě nese v duchu podzimní nálady, takže paleta barev zahrnuje především šedou, černou, hnědou a tmavě modrou. Materiály jsou velmi příjemné a také hřejivé, což je vzhledem k sezóně nutností. Muži si tedy mohou dopřát oblečení z tvídu, vlny nebo bavlny. Ani vzory nejsou nijak netradiční – vede klasická kostka a proužky. H&M ale letos zřejmě vsadilo hlavně na jednoduchost, a tak jsou jednotlivé kousky především jednobarevné.

Nebojte se kardiganů

V podzimní kolekci oblíbené značky H&M samozřejmě nechybí nezbytné kousky pro tuto sezónu jako kabáty, košile, saka a bundy, ale objevilo se zde i několik kardiganů, tedy propínacích svetříků, které dříve patřily téměř výhradně do dámských šatníků. Dnes už je ale situace úplně jiná a praktické a trendy kardigany zavítaly i do těch pánských. A je to jen a jen dobře, vypadají úžasně a navíc se dají skvěle kombinovat. Jistě vás o tom přesvědčí i Vincent Lacrocq, francouzský model podzimního lookbooku této značky.

Doplňky jako důležitá tečka na závěr

Je jasné, že doplňky nesmí být opomenuty, neboť často dokáží naprosto změnit celkový vzhled outfitu. H&M tedy těmto zdánlivým maličkostem věnovalo mnoho pozornosti, a pro své zákazníky vytvořilo spoustu zajímavých šál a šátků, kožených pásků a bot v military stylu. I zde se návrháři vyhnuly přehnaným vzorům a drželi se jednoduchosti, což z doplňků dělá univerzální a lehce kombinovatelné prvky, které určitě zapadnou do každého šatníku.

Sázka na jednoduchost

Na první pohled se podzimní kolekce pro muže značky H&M může zdát někomu nudná a nezajímavá. Na ten druhý pohled ale možná zjistíte, že jednoduchost jednotlivých kousků je cílená a ty spolu tvoří neobyčejný outfit, který působí mužně, stylově a zároveň sexy. Pokud jste milovníky ležérního stylu, jistě si v obchodech H&M přijdete na své.

Zdroj: www.shop.hm.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu