To nejlepší z nové kolekce Mango podzim/zima 2014

To nejlepší z nové kolekce Mango podzim/zima 2014

10. listopadu 2014, Mango FW 2014, podzimní kolekce Mango, H.E. by Mango

Sponzorované odkazy

Značka Mango patří mezi konzervativnější stálice módy, které se drží osvědčené klasiky rafinovaně skloubené s trendy. Vždy se najde v její nabídce klasický propínací svetřík, cigaretové kalhoty nebo dobře střižené košile. Sama jejich obchody spíše proplouvám a sem tam pomrkávám po střihově zajímavých kouscích, ale ono pravé „wau“ jen tak nenastane. I proto mne nečekaně překvapila kolekce Premium. Limitovaná edice šmrncovních outfitů, které rozhodně nikdo nepřehlédne. Nová kolekce Mango nabídne ovšem mnohem více, tak se na to podívejme.

Chvilku se pozdržíme u Premium kolekce. Zaměřuje se na večerní modely a bezesporu podtrhuje ženskou krásu. Exkluzivně působí kalhoty a halenky s třpytkami, velmi sexy jsou černé overaly s odhalenými zády nebo hlubokými výstřihy.

Fascinují mne sametové sukně a šaty. Stříbrné košilky, které jsou vlastně šaty, ale ve skutečnosti vypadají více jako spodní prádlo. Vše nafoceno poněkud vkusně vulgárně, fotografie jsou přesvícené a působí až uměleckým dojmem. Pro mne za návrhy i celkové zpracování jednička a velké překvapení.

Z pánského doporučuji prohlédnout denimovou kolekci Blacksmith, Může se zdát na první pohled, že se jedná o průhledné hipsterské téma – spousta tetování a vousů, ale jádro kolekce ukrývá mnohem více. Těší mě návrat denimových vestiček, trika s proužkem, oprané džíny ukrývající v sobě prvky vintage a kardigany s pestrými motivy.

V podzimní kolekci se objevují sportovní typy saka nebo také prvky military a nechybí ani prošívané vesty. Ono nesmíme na klasiku úplně zapomenout, ale vždy záleží zejména na provedení. Dalším nestárnoucím kouskem denimové módy v podzimní nabídce Manga jsou kostkované košile. Outfity jsou víceméně jasné – potrhané džíny, košile a kožená bunda.

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu