MOHITO představilo limitovanou edici s modelkou Anjou Rubik

MOHITO představilo limitovanou edici s modelkou Anjou Rubik

15. listopadu 2014, kolekce, edice, limitovana, anja, rubik, modelka, mohito, trendy, new, york

Sponzorované odkazy

Pokud jste ještě neviděli novou kolekci módní značky Mohito, tak nyní máte jedinečnou možnost. Limitovaná edice, která se objeví v českých obchodech Mohito již v polovině listopadu, kombinuje několik hlavních letošních trendů.

Tento rok provedla značka Mohito několik hlavních kroků. Mezi zásadní kroky patří velké změny nejen v estetické směru kolekce, ale také v posádce celého týmu, především výměnou manažerů. Novým manažerem značky se stal Wojciech Piotr Onak, návrhář a provozovatel videa, které si můžete pamatovat od Avenue Designers Fashion Week v Polsku. dalším krokem Mohita je snaha být stále více trendy, usiluje především o módních trendech z přehlídkových mol a snaží se mít náskok před konkurencí v marketingových postupech. Proto se brzy dočkáme vydání Mohito exkluzivní kolekce, s celou řadou speciálních nabídek.

Topmodelka zveřejnila post o spolupráci se značkou:

V nové kolekci pro listopad 2014 dominuje městská elegance s nejnovějšími trendy světových metropolí. Takto aspoň definovala svou novou řadu Anja Rubik, původem polská hvězda přehlídkových mol, která za svůj život stihla načerpat inspiraci v Řecku, Kanadě, Miláně, ale i v jižní Africe a samozřejmě v New Yorku.

Pro celou kolekci jsou charakteristické luxusní materiály a minimalistický design. Kromě Anji pomohla představit novou kolekci i světoznámá fotografka Paola Kudacki. Tyto dvě významné ženy spojily své síly a na střechách New Yorku i v ateliéru vytvořily lookbook celé série, na kterou se právě teď můžete podívat a inspirovat se co nového si z Mohita pořídíte do svého šatníku.

Zdroj: www.mohito.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu