Ikonické kabelky, které ovládly svět!

Ikonické kabelky, které ovládly svět!

17. listopadu 2014, kabelka, luxusni, ikonicka, chanel, dior, prada, louis, vuitton, longchamp

Sponzorované odkazy

Birkin od Hermès, Speedy od Louis Vuitton nebo Chanel 2.55, to jsou ikonické kabelky, které se budou nosit stále a stále. Jsou to kabelky slavných módních návrhářů, které se proslavily po celém světě. V čem tkví kouzlo těchto ikonických kabelek, které si zamiloval celý svět a každá žena touží mít alespoň jednu ve své skříni? Je to jejich dokonalým propracováním, myšlenkou na samotnou ženu a eleganci. Některé si své místo na výslunní získaly také díky slavné ženě, která se bez ni nemohla obejít, jiná má zase zajímavou historií při samotné výrobě. Pokud zvažujete koupi dražší kabelky, která bude nadčasová, ženská a praktická, vyberte si jednu z níže zmíněných kabelek, neuděláte chybu a bude vašim věrným společníkem na několik let dopředu.

Maxi taška nebo černé psaníčko? To je často otázka, kterou řešíme, odpověď je jednochudá: Milujeme všechny! Při výběru se ohlížíme nejen na kvalitu, ale i na krásu a tak není divu, že jich máme doma milion! Jen pár z nich si zaslouží naší výjimečnou pozornost a obdiv. Představujeme vám kousky, které již léta zdobí ženy po celém světě a které nikdy nezevšední.

Hermés Birkin

Je pojmenována po britské herečce a zpěvačce Jane Birkin. Čekací lhůta na její koupi trvá déle než rok a výroba jedné kolem 18 hodin. Vyrábí se z různých druhů kůže, má několik možných kombinací. Cena modelu Birkin se pohybuje v rozmezí 150 000 až 2 500 000.

Chanel 2.55

Navrhla ji samotná módní ikona Coco v roce 1955 a dodnes tvoří symbol značky. Je elegantní, ale i praktická. Jednoznačně klasika mezi kabelkami. Chanel nabízí několik možných velikostí, stačí si vybrat tu pravou přesně pro vás.

Lady Dior

Byla věnována Princezně Dianě první dámou Francie a od té doby nese i jméno Lady D. Jasný symbol vysokého krejčovství. Je to elegantní kabelka s prošíváním a přívěsky s písmeny DIOR. Zavírá se na zip. Tato kabelka má kromě dvou menších uší k nošení na lokti, také delší popruh, který lze odepnout.

Louis Vuitton Speedy 

Další kabelkou, která neodmyslitelně patří mezi TOP špičku nestárnoucích kabelek, je Louis Vuitton Speedy. Milovaný kousek herečky Audrey Hepburn, který se hodí snad úplně ke všemu.

Prada Galleria

Krycí jméno Saffiano! Tento název odkazuje pouze na materiál patentovaný značkou Prada. Originální název ale vznikl podle milánského obchodního domu Galleria Vittorio Emanuele II.

Longchamp Le Pliage

Tuto kabelku potkáte snad na každém kroku! Je jednou z nejmladších ikon a i přesto, že je na trhu jen pouhých 10 let, našla si své místo mezi těmito velikány. Výběr vzorů, barev, velikostí je nekonečný!

Zdroj: www.pinterest.com

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu