Pánské zimní bundy 2014

Pánské zimní bundy 2014

23. listopadu 2014, pánská zimní bunda, sportovní bunda, bunda Nike, bunda Adidas, bomber

Sponzorované odkazy

Módní pánská bunda občas žije životem prošlé potraviny v supermarketu. Je jí hodně druhů, ale nikdo o ně nestojí. Žalostné dělení na sportovní versus elegantní vymezuje nekompromisně styl, do kterého se chce málokdo vtěsnat. Najít příjemný střed není snadné, pokud nezvolíte místo bundy raději kabát. U běžně dostupných značek jsem bohužel neobjevila žádné zázračné kousky ani novinky. Proto doporučuji navštívit obchody jako je Basmatee nebo se porozhlédnout na blížícím se Holešovice Fashion Market po designové handmade značce. Ráda bych svůj počáteční negativní přístup trochu vylepšila a tak si dovoluji představit svůj úzký výběr pánských zimních bund.

Sportovní pánské bundy

Pokud se má přiklonit k sportovní módě, budu pátrat mezi značkami Nike a Adidas. Ve svých kolekcích stále více kladou důraz na design a spolupracují se zkušenými módními návrháři. Zejména značka Adidas se během několika let posunula od sportovní značky více k značce vhodné pro běžné nošení. V nabídce jsou sportovní bundy z nylonu v různých barvách, funkční tenké bundy i moderní parky. Nejen tyto dvě značky lze kromě kamenných obchodů zakoupit na eshopu queens.cz. Pokud si potrpíte na kvalitu spojenou s jednoduchostí, pak se nezapomeňte podívat na nabídku značky Horsefeathers.

Trendy pánské zimní bundy

Velmi příjemné spojení prvků duffle coat a sportovní bundy vytvoří poměrně jedinečný model. Nejedná se o žádný extravagantní výstřelek, ale každý detail a ozvláštnění mají u mne plusové body. Oprostit se můžeme také od tradiční černé barvy a porozhlédnout se v pestřejších odstínech.

Na příklad metalické barvy dostávají poměrně dlouho svůj prostor na módním poli, proč je tedy nevyzkoušet i na zimní bundě. A kdo se extravagance vůbec nebojí a potrpí si na módní výstřelky, si tuto zimu vybere mezi bundami s koženkovými prvky, kožešinou nebo využitím jako oblíbeného materiálu sametu.

Zdroj: www.asos.com , www.zara.com , www.queens.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu