Vánoční kolekce náramků Cruciani C je tady!

Vánoční kolekce náramků Cruciani C je tady!

26. listopadu 2014, cruciani, c, vanoce, kolekce, zima, náramky, sperky, unisex, italie, moda, luxus

Sponzorované odkazy

Jsou barevné, jsou stylové, jsou symbolem přátelství, emocí a vzpomínek. Dají se kombinovat s hodinkami i kovovými náramky, vrstvit nebo personifikovat jedinečným a zábavným způsobem. O čem, že to čtete? O světoznámých náramcích Cruciani C. Přestože jsou spíš letním hitem (na opálených zápěstích vypadají ohromně), budou příjemným zpestřením i v zimě, kdy pro nás značka připravila speciální vánoční kolekci 2014.

Cruciani C jsou ručně vyráběné ze speciální krajky macramé. Macramé je starodávná textilní technika vázání uzlů, jejíž historie sahá do 13. století. Jednalo se o způsob vytváření textilních výrobků jakýmsi tkaním a vázáním. Původně se používal z praktických důvodů, později i na vytváření různých dekorativních předmětů, mj. krajek. Tato technika se vyvíjela po mnoha staletích, dnes je tvorba macramé spíše umělecká a designová. Jejich cena se pohybuje kolem 220 Kč, a to podle použitého materiálu nebo náročnosti zpracování. Pokud vás nelákají neonově zářivé barvy, klasika v černé, červené, zlaté i dalších metalický odstínech k vánocům a nakonec i následným oslavám Nového roku patří.

Všechno přišlo v roce 2011 s fenoménem čtyřlístků, které byli symbolem jedinečnosti a štěstí, a teď? Vybírat můžete z nekonečného množství designů a barev. Kromě klasiky je zde i řada Mickeyho Mouse nebo kolekce andělských křídel, ale co je sezónní star? Sněhové vločky! Ať už vsadíte na petrolejový odstín, nebo kousek v barvách santalového dřeva, náramek skvěle doplní každý outfit.

I když si chceme pořídit další do sbírky jen pro sebe, ideální budou designové doplňky i jako dárek pro všechny kamarády. Hodí se totiž pro každého a nosí je kromě žen všech věkových kategorií i muži. Podívejte se na náš výběr a zamilujte se!

Andělská křídla se srdcem

Sněhová vločka

Láska a štěstí

You Star

Mars

Výrobky Cruciani můžete zakoupit v prodejním místě v Obchodním centru Nový Smíchov v Praze, anebo prostřednictvím e-shopu. Dále je naleznete u obchodních partnerů, třeba v Brně v Galerii Vaňkovka. Brzy náramky Cruciani budou i v jiných městech České republiky.

Zdroj: www.pinterest.com
www.cruciani.cz

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii doplňky, šperky a hodinky, vánoční dárky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu