Love Story by Chloé / Parfém vyprávějící příběh lásky

Love Story by Chloé / Parfém vyprávějící příběh lásky

24. listopadu 2014, parfém, vůně, voňavky, Love Story Chloé, Chloé, parfémy Chloé, dámské parfémy, Vánoce 2014, vánoční dárky

Sponzorované odkazy

Vánoce se kvapem blíží a dříve nebo později budete přemýšlet nad dárky pro své blízké. Dnes pro vás proto máme tip! Parfém možná nepatří k nejoriginálnějším dárkům pod sluncem, ale spousta žen včetně mě si na luxusní vůně potrpí a obzvlášť od muže tento dar jistě ocení. Která žena by si přece nepřála vonět podle partnerových představ, že? Mezi oblíbené značky parfémů patří i francouzská Chloé, která letos na podzim představila svůj nejnovější počin, a to vůni Love Story by Chloé. Vůni, která dokáže vyprávět milostný příběh…

Parfém Love Story z dílny módního domu Chloé se nechal inspirovat romantikou Paříže a především visacími zámečky zamilovaných na proslulém mostu Pont des Arts. O tom ostatně vypovídá nejen reklamní kampaň, ale i design flakonku samotného.

Po přičichnutí ucítíte jemnost, ženskost a smyslnost v podání pomerančových květů a věncovce, květiny štěstí, poté vás okouzlí svěžest neroli, která se prolíná s dřevitou vůní cedru a pižmem. Tato vůně svým složením padne do noty především zastánkyním květinových vůní, ale jejím kouzlem se může nechat zlákat kdokoliv. Je totiž velmi silné!

Tomuto parfému věnovala značka Chloé neuvěřitelnou pozornost. Jeho příběh vytvářelo hned několik „Chloé girls“ v čele s hvězdou kampaně a videa Clémence Poésy. Každá z nich vložila do Love Story svou vizi, a tím vznikl parfém vyprávějící nezapomenutelný příběh. O čem? O ní a o něm. Uvidí ji a je fascinován. Její ženskostí, přirozenou elegancí, svůdností s dotekem svobody a půvabu. Tuto ženu, kterou by si čas od času přála být alespoň na okamžik každá z nás, reprezentuje již zmíněná Clémence Poésy, která tak vypráví prostřednictvím Love Story příběh moderního svádění. Procházka Paříží pak končí právě u mostu Pont de Arts, kam milenci věší zámečky na důkaz své lásky. A když nemáte zámek? Nevadí, máte přeci parfém Love Story!

Zdroj: www.pinterest.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu