Aktuální kolekce Stradivarius 2014 v trendy zimních barvách!

Aktuální kolekce Stradivarius 2014 v trendy zimních barvách!

25. listopadu 2014, černá, bílá, černo-bílá, trendy, must-have, klobouk, zima 2014/2015, zimní kolekce, Stradivarius, zimní šaty, vzory, animal vzory, květinové vzory, dámské šaty, kožich, jacquard, geometrické vzory

Sponzorované odkazy

Španělská módní značka Stradivarius, která u nás nabízí, pokud je mi známo, své obchody pouze v obchodních centrech Arkády Pankrác v Praze a v Galerii Vaňkovka v Brně, je už nyní připravená se specifickou módní kolekcí. Stradivarius bychom mohli přirovnat ke značkám jako je Mango či Orsay v mladistvém podání. Všechny mladé ženy si zde přijdou na své. Aktuální kolekce nabízí trendy oblečení a módní doplňky, které budou letos šik a ještě ke všemu za příhodné ceny.

Snad každou zimní sezónu se v hojném množství v kolekcích módních značek objevuje oblečení v barvě bílé. Tato barva reprezentuje bílý sníh, jinovatku a zamračenou zimní oblohu. Bílá barva nás, když se vydaří, obklopuje po všechny zimní měsíce. Abychom s krajinou dokonale splynuly, přichystala pro nás značka Stradivarius krásné sněhově bílé módní kousky. Bude to například kožešinový kabátek, který se letos v zimě stane must-have kouskem, který jednoznačně musíte mít.

Paralelou k reprezentační bílé barvě je samozřejmě černočerná. Trendy bude především v kombinaci s onou bílou. Spojení těchto dvou barev se v módním světě stalo tak ustálené, že černo-bílá se považuje za samostatnou. Pokud se tyto dvě barvy smíchají, vznikne barva šedá, která v kolekci Stradivarius hraje též důležitou roli. V takovémto barevně laděném outfitu v zimních ulicích vyniknete a zajisté budete stát za povšimnutí. Důležité připomenutí! Letos na zimu bude největším trendem mezi módními doplňky klobouk! Na další z must-have kousků bychom určitě neměly zapomenout.

Zimní kolekce značky Stradivarius nabídne taktéž in animal vzory. Tento motiv snad nikdy nevyhyne a bude stále trendy. Letos v zimě to bude především vzor leopardí a levhartí. Probudit šelmu v sobě můžete v kabátku z nepravé kožešiny, anebo ve vzorované košili. Zvířecí vzory a zvláště pak exotických šelem se k zimě příliš nehodí, ale možná právě proto nás budou více hřát. Při pomyšlení na hladké kožíšky ve slunce prohřátých polopouštích, nám bude, v teplotách klesajících k nule a níž, hej.

Vedle zvířecích vzorů budou letos na zimu trendy také vzory geometrické, které se projevují jako takzvaný jacquard. Indiánský vzor se k zimnímu období skvěle hodí a často se na hřejivých oblečeních objevuje. Stradivarius jím pokryl líbivý svetřík a ještě úchvatnější pončo s třásněmi. I z pouhých těchto dvou módních kousků se dá vybírat!

Kdyby se nám náhodou stýskalo po teple, anebo bychom se už nemohly dočkat jara, jsou tu květinové vzory. Po dlouhé zimě se zajisté všechny těšíme na to, až začne všechno kvést a zelenat se. Značka Stradivarius nabídne modely dámských šatů zdobenými květinovými motivy. Šaty se dokonale přizpůsobí zimě svým dlouhým rukávem a příjemným materiálem. Jsou tak adaptivní, že se k nim budou skvěle hodit i barevné punčocháče a vysoké kozačky.

Zdroje: www.stradivarius.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu