Překvapte vánočním spodním prádlem!

Překvapte vánočním spodním prádlem!

28. listopadu 2014, spodní prádlo, dámské prádlo, vánoční spodní prádlo, Vánoce, Vánoce 2014, sexy prádlo, Astratex, Instimissimi, Etam

Vánoce dávají mimo jiné také prostor k tomu překvapit partnera novým spodním prádlem. Značky u příležitosti těchto oblíbených svátků vytváří kolekce hrající vánočními barvami a často i motivy. Jak moc se jimi necháte při výběru prádla ovlivnit, však záleží jen na vás. Je totiž jasné, že stádo sobů vám noc plnou vášně nezaručí, a že třeba jednoduchá červená či bílá košilka může zafungovat mnohem lépe!

Rudé italské Vánoce

Italská značka Intimissimi své vánoční prádlo zbarvila především do jednoho tónu, toho nejvánočnějšího ze všech – do červené. Svůdná, hravá, vášnivá i veselá rudá je na spodním prádle jedna z nejoblíbenějších barev a úspěch ji neminul ani v tomto případě. Značka Intimissimi i v tomto případě vsadila na elegantní vzhled prádla, a tak si můžete vybrat mezi krajkovými podprsenkami zdobenými jemnou mašličkou uprostřed, kalhotkami se stříbrným kamínkem nebo i sexy podvazkovým pásem. Zlatým hřebem je pak částečně průsvitná krajková košilka se zlatými detaily a saténovou mašlí pod ňadry.

V Santa stylu u Astratexu

Prádlo inspirované oděvem Santa Clause patří stále k vyhledávaným artiklům, a pokud i vy toužíte na chvíli vypadat jako Santova dívka, zabruslete na stránky e-shopu astratex.cz. Najdete zde spoustu kompletů v červené barvě s neodmyslitelným bílým chmýřím. Nechybí košilky, tanga, podprsenky ani korzety, a dokonce tu seženete i Santovské čepičky!

Vánoční elegance u značky Etam

Francouzská značka Etam své vánoční spodní prádlo ladila spíše do elegantního, decentního stylu, který působí roztomile a Vánoce z něj cítíme jen v malých, téměř nepatrných detailech. Jsou to třeba dvě malé červené mašličky na černém krajkovém body nebo podprsence, či velmi široký výběr červených podprsenek nejrůznějších střihů. I sněhobílá krajková noční košilka však bude skvělou volbou, třeba pro romantické duše.

Zdroj: www.intimissimi.com. www.etam.com, www.astratex.cz, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu