Trendy klobouky, čepiče a kulichy pro letošní zimní sezónu jsou tady!

Trendy klobouky, čepiče a kulichy pro letošní zimní sezónu jsou tady!

1. prosince 2014, klobouk, beánie, chunky, kulich, cepice, trendy, zima, podzim, asos, hm, modni, doplňky

Sponzorované odkazy

Každý den je vidíme v televizi, v časopisech, na vip osobnostech, na módních přehlídkách o ně rozhodně není nouze. Ano, řeč je o všech možných pokrývkách hlavy. V reálném životě se jim většina žen stále vyhýbá a komentují to větou: „mně stejně žádné nesluší“, ale to není pravda, každému sluší něco jiného a proto, musíte hledat ten svůj styl v čem se vy sama budete cítit nejléte. Čepice, klobouky a jiné módní i praktické pokrývky hlavy jsou přitom nefalšovaným stylovým doplňkem, který nejen zahřeje, ale i pozdvihne váš outfit k dokonalosti. Až uvidíte roztomilé beanie, chic fedory a hravé baseballky, nebo xxl chunkie určitě svůj anti-čepicový přístup přehodnotíte.

Beanie a kulichy všeho druhu

Tak jako minulý rok i letos jsou číslem jedna jednoznačně spadlé beanie čepice a kulichy všeho druhu. Velmi módní jsou zejména nápisy i zdobení pomocí kamenů. Kulichy se přitom nosí doslova ke všemu, obléct je můžete i k elegantnímu kabátu, který ulítlá čepice odlehčí. Nebo zůstat u klasiky a vzít si je ke sportovnímu stylu.

Pánsky laděný styl

Dáváte přednost eleganci a klasice? Jděte do pánsky laděných klobouků. Vyzkoušet můžete i módní spadlý klobouk nebo kousky, kde běžné lemy střídají zlaté detaily. Je na vás, jaký si vyberete – ten ve stylu komika Chaplina, nebo dáte raději přednost dandy stylu? Velkým hitem se staly i cylindry, které připomínají výbavu kouzelníků. Ležérní vzhled umocníte různými doplňky, například mašlí kolem krku nebo nedbale přehozenou tenkou šálkou.

Trendy zimní baseballky

Nehřejí sice tak jako běžné kulichy, když se ale teploty motají kolem nuly, v pohodě s nimi vystačíte. Hitem sezony jsou především kožené nebo koženkové kousky. Rozhodně zapomeňte na klasické sportovní kousky, tohle jsou Baseballky s velkým B!

Kožešinové ušanky

Je fuk, jestli dáte přednost beranici, nebo ušance z „pravého králíka“. Jedno je jasné – ušanky teď vedou, a to nejen v Rusku! Úplně obyčejná ušanka vám letos úplně postačí. Nejen, že vás zahřeje, ale i okrášlí.

Pletená chunky čepice XXL

Je výrazná a dokáže dát vašemu outfitu ten správný šmrnc. Módní guru radí, abyste si čapku celou nenasadily, ale spíše ji nechaly trochu trčet na hlavě a tím ještě více zvýraznily její velikost. Tato pokrývka hlavy se hodí ke všem kabátům a skvěle vypadá i v kombinaci s maxi šálou. Vzhledem k tomu, že už se jedná o dosti výrazný doplněk, doporučujeme dát přednost tlumeným odstínům.

Pletené turbany

Mezi největší novinky letošního roku patří pletené turbany různých vzorů. Sluší opravdu všem bez výjimky a nosí se především na rozpuštěné vlasy.

Kulíšky s bambulkou

Vemte si ho a omládnete hned o deset let. Připomínají dětství, jsou úžasné a velmi hřejivé. Většinou mají kožešinovou bambulku, ale může být i pletené ozdobená flitry nebo nápisy.

Zdroj: www.asos.com
www.hm.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu