Make a Wish! / Vánoční kolekce Tally Weijl 2014

Make a Wish! / Vánoční kolekce Tally Weijl 2014

4. prosince 2014, Tally Weijl. vánoční kolekce Tally Weijl, Tally Weijl Xmas 2014, vánoční kolekce, party šaty, party look, Vánoce 2014

Sponzorované odkazy

Vánoce a oslavy Silvestra jsou už doslova za rohem, a s nimi i spousta vánočních večírků. Značky se nás na ně snaží svými kolekcemi už nějakou dobu připravit, a pozadu nezůstává ani oblíbená mladistvá značka Tally Weijl. Lookbook k Xmas kolekci 2014 nese název Make a Wish a dovolím si tvrdit, že je velmi povedený. Jako vždy se Tally Weijl nebojí experimentovat a vánoční kolekce je plná originálních a odvážných kousků, které budou na každé party lákat vytouženou pozornost okolí.

Xmas kolekce Tally Weijl sází na osvědčené a oblíbené sváteční barvy – zlatou, červenou a černou, které ale podává v nové a neočekávané podobě. Kolekce nás nabádá k experimentům a zábavě při kombinování jednotlivých kousků. Zkombinujte nezkombinovatelné! Napadlo by vás obléknout k třpytivé flitrové sukni červený svetr s nápisem Ugly Xmas Sweater? Nejspíš ne, ale jak je vidět, nevypadá tato kombinace vůbec špatně! Stejně tak se k blyštivé party sukní hodí i svetřík s jeleny a norskými motivy. Značce Tally Weijl odvaha neschází, a i z džínů a topu s potiskem dokáže vytvořit trochu ležérnější glam look za pomoci huňaté bundičky.

Pokud se ale radši držíte při zemi a pod pojmem party oblečení si představíte jednoduše šaty, nepřijdete zkrátka ani vy. Šaty z kolekce Xmas 2014 jsou elegantní i sexy a sázejí spíše na svůdné detaily jako například černé dlouhé šaty s rafinovaným pruhem krajky na boku a vysokým rozparkem. Červené minišaty ke krku s krajkovými rukávy nebo černé šaty s třpytivými detaily jsou také na party jako stvořené. Pokud však chcete oslnit něčím jedinečným, sáhněte po overalu. Černý overal s bílým topem z Xmas kolekce Tally Weijl si doslova říká o pozornost a zahalí vás do svůdné elegance.

Nezapomeňte na sexy boty na podpatku a luxusně vyhlížející kožíšek přes ramena, kdyby vám začala být zima. Váš party look je nyní dokonalý!

Zdroj: blog.tally-weijl.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu