Sportujte se stylem! / Sportovní kolekce New Yorker 2014

Sportujte se stylem! / Sportovní kolekce New Yorker 2014

5. prosince 2014, New Yorker Athletic, sportovní oblečení, oblečení na sport, fitness oblečení, sportovní podprsenka, New Yorker

Sponzorované odkazy

Venkovním aktivitám už počasí příliš nepřeje, zato kvůli novoročním předsevzetím skončí v posilovně po Vánocích nejeden z nás. Pokud tam běžně nechodíte, možná byste měli vědět, že i na oblečení záleží. Ve vytahaných legínách a tričku nejenže budete budit nechtěnou pozornost, ale vaše oblečení nebude sát pot, který z vás zcela jistě poteče. Zainvestujte proto do funkčního sportovního oblečení, které vypadá stylově a má všechny potřebné „funkce“. Možná namítnete, že takové oblečení vaši peněženku zruinuje. Nemusí to být ale pravda, dnes se do výroby sportovního oblečení pouští i oblíbené módní řetězce, které ho nabízí podstatně levněji než vyhlášené sportovní značky. Třeba jako New Yorker, jehož kolekci Athletic 2014 si dnes představíme.

Celá kolekce sází na kontrasty. Většinou černé nebo šedé žíhané oblečení je lemováno výraznými neonovými proužky ve žluté, oranžové či růžové, což působí stylově a zajímavě. Důležitou roli v celé kolekci hraje už na první pohled leopardí vzor, což dokazuje, že se do sportovního světa leckdy promítají i klasické módní trendy.

A co všechno nám kolekce New Yorker Athletic 2014 nabízí? Oblékne vás na cvičení od hlavy až k patě! Nechybí legíny dlouhé, po kolena ani krátké šortky, mikiny, trička i tílka, sportovní podprsenky a kolekce nabízí dokonce i sportovní boty. Od každého kousku najdete hned několik barevných variant, takže můžete vybírat podle svého vkusu!

Pokud jste ve výběru sportovního oblečení nováčkem, nezapomeňte věnovat velkou pozornost výběru sportovní podprsenky. Mnoho žen tuto část oblečení podceňuje a považuje ji za nedůležitou, čímž svému poprsí velmi škodí. Škála podprsenek je ve sportovní kolekci New Yorker velmi pestrá a vybrat si můžete hned z několika tvarů, podle toho, který vám nejlépe sedne, a samozřejmě také z více barevných variant.

Zdroj: www.newyorker.de

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu