Perfektní dárek od luxusních šperků Swarovski

Perfektní dárek od luxusních šperků Swarovski

16. prosince 2014, swarovski, sperky, luxus, moda, winter, zima, vanocni, miranda, kerr, inspirace, christmas, doplňky

Sponzorované odkazy

Swarovski je prémiová značka pro nejjemnější křišťálové zdobení od roku 1895. Swarovski je uznáván pro svou inovativní dokonalost a spolupráci s top-třídou designérů a značek v oblasti módy, šperků, doplňků, design interiérů a osvětlení po celém světě. Toto křišťálové zdobení je k dispozici v nesčetných barvách, efektech, tvarech a velikostí, krystaly od Swarovského nabízejí návrhářům báječný palety inspirace, a jsou vyráběny ve standardu bezolovnatého Advanced Crystal.

Letošní speciální vánoční kolekci doprovází světoznámá modelka a andílek z Victoria´s secret Miranda Kerr, která se stala múzou a tváří kampaně Swarovski podzim/zima 2014/2015 a představila tuto nádhernou kolekci. K období svátků bezesporu patří třpyt, lesk a světla kolem nás. To vše splňují tyto kousky, které jsou naprosto dech beroucí. Kolekce je velmi široká, takže si každý najde ten svůj pravý třpytivý šperk. A pokud taky zbožňujete nejen šperky Swarovski, ale i modelku Mirandu Kerr, pusťte si video vánoční kolekce, kde je neskutečně roztomilá a přenádherná.

Miranda Kerr, supermodelka a múza kampaně Swarovski pro sezónu podzim/zima 2014/2015, na fotografiích Stevena Meisela předvádí neodolatelné modely z vánoční kolekce této společnosti pro podzim/zimu 2014/2015. Jednotlivé kousky propůjčí oslnivý slavnostní vzhled a představují ideální dárky pro vyznavače všech stylů a módních směrů.

Vánoční kolekce Swarovski překypuje nápady na dárky a skvělými šperky pro ty, kteří zbožňují barevnost nebo hledají výrazné a nápadné modely. Kolekce dokonale balancuje mezi nejmodernějšími i nadčasovými návrhy a nabízí okouzlující šperky i doplňky, které lze nosit každý den, od rána až do noci.

Kromě krásných šperků a doplňků zde najdete i originální doplňky pro domácnost, hodinky, drobné kožené zboží a také modely určené pro muže. Všestranný vánoční sortiment Swarovski představuje nejrozmanitější dárky, od sklenic na šampaňské a svícnů až po manžetové knoflíčky a večerní kabelky.

Perfektní dárek pro dámy:

Perfektní dárek pro pány:

Perfektní dárek do domácnosti:

Pro více informací o unikátních vlastnostech krystalů Swarovski a pro inspiraci navštivte webové stránky www.swarovski.com.

Zdroj: www.swarovski.com
www.pinterest.com
www.youtube.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři, ostatní, šperky a hodinky, vánoční dárky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu