Dvojitá pánská kolekce HUGO BOSS jaro/léto 2015 má rozdílné tváře

Dvojitá pánská kolekce HUGO BOSS jaro/léto 2015 má rozdílné tváře

28. prosince 2014, kůže, trendy, vak na záda, Hugo Boss, jaro/léto 2015, pánská móda, pánské bundy, elegantní oblečení, obleky, saka, pánské tašky, pánské boty, mokasíny

Sponzorované odkazy

Za okny to nevypadá vůbec přívětivě a lze z toho vyvodit, že zima, ačkoli ne kalendářně, už začala. Co takhle se trochu ,,zahřát“ pánskou kolekcí německé módní a z části i kosmetické značky Hugo Boss pro jaro a léto 2015? Možná vám to přijde brzo a bůhví, kdy ona vytoužená teplá sezóna přijde, ale byla by škoda si tuto kolekci nepředstavit již teď, když už nás s ní značka Hugo Boss obeznámila. Módní značka s dlouholetou tradicí sice nepatří mezi takzvané ,,dostupné“ značky a její obchody se u nás v České republice nevyskytují na každém rohu, ale pokud o ni budete skutečně stát, mohu doporučit zajet si do domoviny této značky, kterou máme poblíž. U našich německých sousedů se dají pořídit módní kousky této značky o něco výhodněji, zaručeně i dříve a ve větším výběru.

Pánská kolekce pro jarní a letní sezónu příštího roku je rozdělena do dvou podkolekcí. Ta první nese název Music Meets Fashion. V doslovném překladu tedy něco jako Hudba se potkává s módou. Hudba má podle značky Hugo Boss velice blízko k módě a přináší ji ty správné ingredience pro sofistikované a vhodné oblékání. Je v tom cit. Tato kolekce zahrnuje vše od lemovaných kabátů po upnuté bundy. Oblečení v této kolekci se snaží najít rovnováhu mezi konzervativní a příležitostní módou. Elegantní pánské oblečení je u značky Hugo Boss na prvním místě, a proto v kolekci naleznete perfektně střižené obleky. Pokud se budete chtít přiblížit městskému stylu, značka doporučuje k úhledným oblekům jednoduchá trička charakteristických barev jako je azurově modrá v kombinaci s bílou. Novotvaru se dočkaly kalhoty od BOSSe. Definované jsou hranatým tvarem ve vrchní části a zúžené, jemně zkrácené dole. Jejich délka téměř dosahuje trendy střihu nad kotníky. Krom těchto módních kousků nalezneme v kolekci i námořnický kabát ve dvou barevných provedeních, kožené bundy univerzitního stylu, pletené polo košile či svetry s výstřihem do V. Hugo Boss má i velkou zálibu v pánských mokasínech vylíčené semišovou kůží a upravené tak, aby si ponechaly svou patinu. Z pravé kůže jsou vyráběné i pánské víceúčelové tašky, které se hodí pro každou příležitost, především však do práce či do školy.

Ve druhé z podkolekcí Hugo Boss si budete muset přidržovat klobouky. Nese totiž název Speed (Rychlost). Chce vylíčit vzrušení a svět Formule 1. Připravte se na odvážné materiály, střihy, tvary a renovace. Totemy této kolekce jsou rychlost a pohyb. Dokonce i lookbook k této kolekci je nafocen v prostředí s Mercedesem Benz C 111-II Concept z roku 1970. Oblečení v kolekci abstrahuje geometrické linie karoserie v odstínech šedé. Používá se tak u košil i jogging kalhot. Pohyb se ztvárňuje nejlépe na oblečení z přiléhajícího nylonu, s elastickými pásy a klasickými i suchými zipy. Dokonce i něco tak zdánlivě jednoduché jako jediné zapnutí smokingu je malý zázrak techniky, vyrobený tak prostřednictvím švů, stejně jako bavlněné topy s lemem, černý vlněné sako s koženými záplatami na ramenou a rukávy s grafickými výřezy. Totéž platí i pro ergonomicky střižené kalhoty a svetry ovlivněné myšlenkami designu čalounění závodních aut. Barvy jsou omezené jen na klasiku a to černou, bílou, šedou a v náznacích je i červená. Součástí kolekce je také několik velice vyvedených modelů pánských bot a ještě zajímavější jsou kožený batoh a vak, který se v poslední době stal neskutečným trendem.

Zdroj: TZ Hugo Boss

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu