Stylové vánoční svetry, obleky a čepice pro muže

Stylové vánoční svetry, obleky a čepice pro muže

21. prosince 2014, panske, modni, trendy, kolekce, vanocni, luxusni, outfit, asos, svetr, oblek, men

Sponzorované odkazy

Přemýšlíte, co stylového si pořídit na vánoční svátky? Odpovědí jsou tyto stylové obleky, svetr či čepice! Zatímco minulý rok byly k sehnání leda tak pánské spodní prádlo s vánočním motivem, letos je tomu jinak! Pánové mají možnost pořídit si skutečně stylový oblek s vánoční tématikou. Najdete odvahu obléct extravagantní oblek, svetr, čepici nebo zůstanete u klasiky?

Trendy luxusní obleky

Letošní zima je ve znamení obleků a tmavých barev. Největším hitem jsou černá, tmavě modrá, zelená nebo vínová, přičemž nejsou opomíjeny ani vzory, v podobě puntíků a kostek. Můžete se tak inspirovat třeba americkým stylem a zkombinovat například tmavé kalhoty s vínovou košilí a sakem, které obohatíte o kravatu a šálu se vzorkem slz. Díky ležérní eleganci se budete cítit pohodlně a zároveň dodáte daným oslavám patřičný šmrnc.

Preppy styl

Pokud byste ale byli spíše příznivci volnějšího preppy stylu a měli odvahu, můžete zvolit vínovou barvu nikoliv košile, ale kalhot! K nim si vyberte kostkovaný svršek a vše dolaďte například tmavě modrým svetrem! A pokud tyto kousky ještě nejsou součástí vašeho šatníku, měli byste si je pořídit co nejdříve, protože z módy jen tak nevyjdou!

Kravata, vázanka či motýlek

Pokud se u žen říká že korunou krásy jsou vlasy tak u mužů je to kravata či motýlek. Je okouzlující vidět může právě s tímto doplňkem, už proto to ho muži moc nenosí nebo se mu vyhýbají. Dovedou celý outfit k dokonalosti a nastaví mu jakousi noblesu a eleganci. Letos je na trhu nepřeberné množství těchto doplňků stačí si vybrat. Nezapomeňte také na kapesníček v klopě, který nesmí chybět.

Bláznivé svetry

Tak jako minulý rok i letos se v popředí drží trendy veselé svetry s vánočním motivem, je jedno jaký potisk si vybere, ve všech vánočních motivech zazáříte a stanete se středem pozornosti.

Hlavně v teple

Ikdyž to tak letos nevypadá a sníh stále není, jsou zde už chladnější dny, kdy se vyplatí mít hlavu a ruce v teple. Sále nejvíc trendy pro muže jsou tzv. „spadlé“ čepice, ale nosí se také kožešinové ušanky či kulichy se vzory. Čepici doplňte o hřejivé rukavice a šálu a máte krásný komplet.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři, pánské oblečení, vánoční dárky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu