Trendy oblečení na párty

Trendy oblečení na párty

23. prosince 2014, oblečení na párty, večírek, party clothes, pánské sako, párty šaty

Sponzorované odkazy

Co se blýská, to je trendy. Rozhodně pokud se jedná o párty a večírky. Vánoční období nabízí ideální platformu pro pořádání společenských akcí. Jak to tak bývá, chceme na každou takovou akci něco nového a jedinečného. I když jistě ženy naleznou jedny zajímavé šaty v šatníku a každý z mužů vlastní elegantní košili. Na párty si chceme připadat jiní a jedineční. Tipy na párty oblečení jsou tu.

Outfity na firemní večírek i na Silvestra

Jak se obléknout na Silvestra? To je možná jedna z otázek, kterou zaměstnáme poslední dny svou mysl. Někteří se chystají s rodinou na horskou chatu, jiní vyrážejí s partou kamarádů do města a někdo chystá soukromou oslavu ve vlastních prostorách.

Vynecháme dnes etiketu oblékání s úvahou, že se převážně bude jednat o večírky méně formálního rázu. Na dress codu jsou zapsané mini šaty, krajkové šortky, sukně s flitry, kalhoty s ozdobným lemem nebo pánská semišová saka.

Když už jsme narazili na pánská saka, jedná se bezesporu o dobrého partnera do společnosti. Stále více se těší oblibě semišová saka nebo saka se sametovými detaily. Hodí se k nim skvěle klasické džíny nebo elegantní pánské kalhoty. Snadno tak vytvoříte poměrně ležérní večerní outfit.

Kdo přeci jen na saka není, si vystačí s džínami a svetýrkem. Co říkáte na tento komplet od Zary?

Dámy se mohou odvážit do šatů a na koho jsou příliš mini, může zvolit variantu s legínami. Na druhou stranu silnější punčocháče také dobře splní svůj účel. V kurzu jsou šaty v metalických odstínech stříbrné a zlaté. Pokud jde o flitry, krajky, cvočky nebo třásně, také se stále drží na svém stupínku úspěšnosti.

Nápadité modely má ve své nabídce na příklad Mango. Co takhle vyzkoušet tenoučké košile, delší saka a koženkové kalhoty? Čas na párty je nezadržitelně před námi a můžeme si začít pomalu chystat své jedinečnéoutfity.

Zdroj: www.mango.com , www.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu