It´s christmas time! Když nosíme legíny, punčocháče a silonky o vánocích

It´s christmas time! Když nosíme legíny, punčocháče a silonky o vánocích

25. prosince 2014, legíny, silonky, punčocháče, Calzedonia

Sponzorované odkazy

Čas kousavých punčocháčů nebo jejich zářivých disco sestřenek je pryč. Stejně tak i legíny už nesoukáme jen pod lyžařské kalhoty. Něco nepředstavitelného se zcela pomalu a nenápadně vtlačilo do našich šatníků a mnohé z nás si nedovedou představit den bez pohodlných legínových kalhot. Využijme vánočních svátků a pořiďme si legíny se třpytkami, silonky zdobené zlatými vzory nebo punčocháče s metalickým leskem. Přichází období, kdy se zdobným prvkům meze nekladou a kýč dostává svůj nevídaný prostor.

Kde jinde hledat inspiraci, než v obchodech Calzedonia. Na začátku podzimu mně tam ohromily legíny s punkovými cvočky. Kolekce punk – rock nabídka koženkové legíny, silonky zdobené výraznými potisky a punčocháče s třpytkami.

Vánoční řada se pyšní legínami s flitry, což je skvělý kousek na večírky a oslavy. Sama se je nebojím nosit i s džínovou bundičkou a bílým tričkem. Je to outfit volnočasový, ale velmi originální. Na večírek jen prohodím triko za krajkový top a saténové sako. Nebojte se zkoušet netradiční kombinace, kolekce Calzedonia k tomu přímo vybízí.

Podívejme se na několik horkých tipů. Kdo si nepotrpí na výrazně zdobené silonky po celé své délce, může zvolit silonky s potisky na lýtkách nebo pouze po stranách. Doplníme o lodičky, večerní šaty, kožíšek a máme hotovo.

Já bych tentokrát z nabídky Calzedonia vybrala legíny se zlatým pruhem. Výrazné, ale stále s možností vytvoření poměrně decentního modelu. Nebála bych se k nim obout ani tenisky.

Punčocháče jsou však rozhodně hřejivější než silonky a proto padne volba spíše na ně. Nechceme li se vzdát sukní ani v zimě, jsou kvalitní punčocháče základ. Na černé zapomeňte a vyzkoušejte alespoň výraznou barvu nebo metalický look.

Legíny pochopitelně nabízejí i jiné značky jako je Zara, Mango, Koralline nebo HM. Nabídka značek je však vzhledem k ostatnímu zboží omezená. Vyskytují se především legíny kožené nebo v kombinaci s koženkou. Silonky a punčocháče se zajímavými motivy má na příklad Lindex.

Zdroj: www.calzedonia.it

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu