Ani dlouhá ani krátká – akorát! Trend midi skirt

Ani dlouhá ani krátká – akorát! Trend midi skirt

30. prosince 2014, midi skirt, pouzdorvá sukeň, sukeň pod kolena

Sponzorované odkazy

Když jsem vyndala z půdy zaprášený pytel s oblečením po mamce, netušila jsem, co mě čeká za poklady. Během chvilky držím v ruce bílý kožich, který vídáme v nové kolekci značky HM, dlouhé semišové a dvě sukně do „áčka.“ Chvíli na ně rozpačitě koukám, protože délka je tak nějak „mezi.“ Ani dlouhá ani krátký. Ani úzká ani široká. Ta sukýnka je prostě jiná…taková midi.

Pod pojmem midi si představíme sukně, které mají délku těsně pod kolena. Mohou být úzké i široké, mohou mít rozparky nebo skládaný střih. Důležitá je délka. Chcete li si dokonale představit midi sukeň, prohlédněte si některou z fotografií Victorie Beckham z posledních let. Lichotí její štíhlé postavě a obohacené o skvěle padnoucí saka a vysoké lodičky vypadají na jejich nositelce půvabně.

Díky oblibě retro a vintage stylu se k sukním pod kolena postupně vrací i mladší generace. Vídám dívky s pletenými punčocháči a botami na klínku nebo oxfordkami, jak midi sukně kombinují s huňatými kožíšky a parkami.

Potkávám také elegantní dámy na večírcích, které zvolily sukně ze saténu nebo z krajky. Ty odvážnější k nim nosí crop topy nebo průhledné halenky. Obohacené o závratně vysoké podpatky a nezbytné psaníčko vytváří úchvatný look.

Mezi midi skirt patří i pouzdrové sukně neboli „pencil skirt.“ Opět se nemusíme bát, že tento typ sukně neskombinujeme s volnočasovou módou. Stačí si obléci klasické triko a koženou bundičku, zvolit vhodnou obuv, na příklad kotníčkovou a vyrazit za přáteli či do práce.

Velmi oblíbené jsou handmade sukýnky vyrobené z tylu v různých barevných variantách. Jejich popularita se šíří i mezi malé zákaznice, respektive jejich maminky, pouze v kratším provedení.

Stále se také nosí high low styl. V podání midi skirt je obměna nepatrná. Přední díl pouze překryje kolena svou délkou. Výsledný efekt je oslňující.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu