Jaký zvířecí vzor letos na zimu zvolit? Leopardí!

Jaký zvířecí vzor letos na zimu zvolit? Leopardí!

29. prosince 2014, podzim/zima, trendy, animal print, leopard print, zvířecí vzory, leopardí vzory, H&M, Pull & Bear, Mango, Tally Weijl, plesová sezóna, party sezóna, dámské šaty, zimní bundy, vzory

Sponzorované odkazy

Zvířecí vzory jsou v módním světě POJMEM. Alespoň v malé míře se objevují v kolekcích značek každé sezóny. Buďto hrají prim, anebo se zde nalézají v podobě drobných ozdob či nepatrných příkras. Tyto vzory jsou neuvěřitelně poddajné. Lze z nich vytvořit elegantní i nenucený outfit. Najdeme je na jakýchkoli módních kouscích od oblečení, přes módní doplňky až k botám. Nemůže vás překvapit ani to, že je možno zpozorovat i na špercích. Zvířecí vzory spatříme opravdu všude. Vím, že to zní jako klišé, ale je tomu skutečně tak.

H&M

Animal print si nemůže nechat ujít žádná z předních, ani druhořadých značek. K dostupné módě, která má u nás velkého zastoupení patří značka H&M. V letošní kolekci podzim/zima 2014/2015 si pro své zákaznice připravila několik kousků, které reprezentují trendy leopardí vzory. Tradiční trička, zimní bundy a potřebné módní doplňky jako jsou například čepice, ale taktéž dámské spodní prádlo, které je mimořádně sexy. Zvířecí vzor má neuvěřitelnou moc dělat z obyčejného kusu oblečení svůdné.

Tally Weijl

Mladistvá značka Tally Weijl je známá svou nespoutaností a elánem. A to je druhá stránka zvířecích vzorů. Nejenom že jsou smyslné, ale také živé a nápadné. Každá mladá slečna či dívka po leopardím kousku určitě sáhne, protože ví, že bude středem pozornosti. Tally Weijl vnáší divokého leoparda taktéž do všech módních druhů, na které si lze vzpomenout. Zvláštní pozornost si zaslouží hodinky zlaté barvy s leopardím ciferníkem a blyštivými kamínky okolo.

Mango

U konzervativnější značky Mango se budeme držet při zemi a ukážeme si další rovinu animal printu. U této značky je to zcela viditelné. Leopardí vzor se perfektně hodí do společnosti. Na šatech, sukních a halenkách vypadá fantasticky. Na večírku či na plese zajisté vzbudí ohlas, jelikož se odlišuje od všudypřítomných černých, šedých a jiných nude odstínů, kterými se povětšinou tradiční společenská móda reprezentuje. Mango ještě graduje a to tím, že v některých případech leopard print obohacuje o přírodní ,,secesní“ motivy.

Pull & Bear

Další ze značek zastupující mladistvou módu je Pull & Bear. Leopardí vzory zde ukazují, že umí být i přirozené a prosté. Značka si u některých modelů pohrává s velikostí leopardích skvrn, což působí velice efektivně. Od těch nejmenších po největší, nebo chcete-li naopak. Nepravý kožich kočkovité šelmy se snaží napodobit i ležérní tenisky nebo koženková kabelka.

Zdroje: www.hm.com www.tally-weijl.com www.pullandbear.com www.shop.mango.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu