Buďte trendy i na horách!

Buďte trendy i na horách!

24. prosince 2014, zima, snow, hory, trendy, bundy

Sponzorované odkazy

Dávno jsou pryč doby, kdy se u sportu neřešilo kdo má co na sobě. Kdo si myslí, že během lyžování není potřeba vypadat stylově, ten se mýlí. Ve starých šponovkách či objemných oteplovačkách opravdu nikoho nezaujmete, ani kdyby vaše lyžařské techniky byly sebedokonalejší. Inspirujte se slovenskou modelkou Andreou Verešovou, která je na horách vždy patřičně stylová a v posledních letech ji následuje čím dál více známých osobností.

Nezapomeňte na teplé oblečení nejen na sjezdovku, ale i na večer do útulné hospůdky nebo chalupy, kde se přímo nabízí posezení u krbu či lahodného moku.

Připravte se na zimní dny a večery s novou kolekcí od prestižní světových značek. Praktické sportovní oděvy z těch nejlepších materiálů vynikají svou funkčností a mistrným provedením. Jako v bavlnce se budete cítit nejen na sjezdovce, ale také během jiných sportovních aktivit, při kterých zejména oceníte speciální materiály, které jsou vhodné i do extrémních podmínek. Precizní zpracování s prakticky umístěnými kapsami a stylovými detaily představují klíčové rysy této kolekce. Hlavní heslo co se týče trendy barev pro letošní rok je „čím zářivější tím lepší“. Ať už z důvodu bezpečnosti na sjezdovce tak z důvodu viditelnosti dole u baru.

Když si balíte na hory, nikdy nezapomeňte na kvalitní huňatý svetr, funkční spodní prádlo, bundu, ve které budete na svahu nepřehlédnutelná, oteplovačky, stylovou čepici, hřejivé rukavice, helmu z bezpečnostních důvodů a hlavně dobrou náladu.

Lyžařka s elegancí

Snowboarďačka

Požitkářka u baru

Zdroj: www.pinterest.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, módní značky a návrháři, zimní boty a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu