Podzimní svetry i pro pány!

Podzimní svetry i pro pány!

10. listopadu 2010, Pánské svetry, kardigany, propínací svetry, H&M, Next, Pull And Bear, Zara, véčkový výstřih, kulatý výstřih

Sponzorované odkazy

I když jsou to většinou dámy, které bývají zimomřivé, i pánové se rádi zabalí do teplých svetrů, ve kterých, ruku na srdce, vypadají strašně sexy. A proto by byla škoda si několik pánských svetrů neukázat. Za prvé jsou aktuálním modelem oblečení, jež pánové právě na podzim uvítají, a za druhé může být takový pánský svetr již takhle předčasně nakoupeným vánočním dárkem. Proto neotálejme a pojďme si ukázat sérii pánských svetrů značek Next, H&M, Pull and Bear a Zara. Butiky těchto značek se nacházejí i po České republice.


Pánské svetry H&M

Společnost H&M přichází s exkluzivní nabídkou atraktivních pánských svetrůkardiganů. Najdete mezi nimi jak huňaté svetryrolákem nebo tak jednobarevné kardigany s náplety ve spodním lemu svetru i na rukávech. V módě podle společnosti H&M budou žíhané i proužkované vzory. Modely pánských svetrů H&M jsou kvalitní a stylové v každém ohledu.


Pánské svetry Next

Okouzlující modely svetrů nabízí i anglická společnost Next. Jsou charakteristické svým vynikajícím materiálem, perfektním střihem a svým stylovým a elegantním vzhledem. Opět to jsou vkusné vzory proužků, ale také jednobarevné látky, které objevíte i v módních buticích Next. Povedou véčkové výstřihy, do nichž bude skvěle pasovat košile s límečkem, ale i obyčejné tričko s kulatým výstřihem. Mezi svetry můžete zvolit ty, které se oblékají přes hlavu i ty propínací na knoflíky. Jak je vám libo.


Pánské svetry Pull and Bear

Z nabídky svetrů si, pánové, vyberete i v módních buticích Pull and Bear. Vybírat můžete z tenčích materiálů i z huňatých teplých materiálů. Z výstřihů to jsou ty véčkové, rolákovité, tentokrát i ty kulaté. Ze vzorů reprezentovaly svetry typické zimní vzory i proužky, opět bychom v Pull and Bear mohli najít i jednobarevné materiály. Módní butiky Pull and Bear osloví všechny mladé muže (i ženy), které mají rádi styl a orientují se podle těch nejposlednějších trendů v módě.


Pánské svetry Zara

Velmi pestrý výběr z pánských svetrů si pro pány připravila i stylová a mezi mnoha lidmi oblíbená společnost Zara. Společnost Zara patří mezi luxusnější módní butiky, avšak jejich ceny nešplhají do nekonečných výšin, ale snaží se držet spíše při zemi. I když se modely Zara pohybují cenově výše, než je tomu u jiných butiků, můžete se spolehnout na kvalitou a stylem překypující modely oblečení. A to i v případě pánských svetrů. Těch je navíc v buticích Zara doslova požehnaně. Pletené svetry žíhané s apartními detaily u výstřihu nebo svetry se stojáčkem. S pánským svetrem zakoupeným v buticích společnosti Zara nikdy nešlápnete vedle.


Pánské svetry módních společností H&M, Next, Pull And Bear či Zara se vám budou hodit ke sportovnějším džínům, ale i k elegantnějším kalhotám do práce. Je to právě jejích víceúčelovost, která ze svetrů dělá tolik oblíbený model. Záleží už jen na vás, jaké vzory si vyberete, zdali dáte přednost véčkovému nebo kulatému výstřihu a jakou barvu svetru zvolíte. Současná nabídka módních společností je, teď už i pro pány, natolik široká, že si spíš nejde mezi tolika stylovými kousky nevybrat než mít problém něco „sehnat“. A proto pánové, okouzlete partnerku svým novým svetrem a ukažte ji, jak vám to sluší.


Zdroj: www.hm.com, www.next.co.uk, www.zara.comwww.pullbear.com

Autorem článku je Lenka K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu