Co přináší kolekce F&F pro jaro a léto 2015?

Co přináší kolekce F&F pro jaro a léto 2015?

6. ledna 2015, F&F, F&F spring summer, F&F jaro a léto, jaro 2015, léto 2015, dámské oblečení, pánské oblečení, dětské oblečení, trendy 2015

Sponzorované odkazy

Vánoce jsou za námi, zima stále v plném proudu, ale určitě nejsem jediná, jehož myšlenky už směřují k jaru a létu. Módní značky už mají jasno, jak má nová sezóna vypadat, a my si pomalu začneme jejich nejnovější počiny představovat. Dnes je na řadě oblíbená značka F&F, která pro sezónu jaro/léto 2015 představuje kolekci pro praktického cestovatele. Obsahuje pánskou, dámskou i dětskou řadu a slibuje nás zahalit do nadčasové elegance, kterou protíná praktická a chic tendence, a navíc voní atmosférou cesty kolem světa.

Dámská kolekce

Móda se ráda vrací ke starým, ale osvědčeným a oblíbeným kouskům, a i zde si vypůjčila několik prvků z dob minulých, především ze 70. let. V kolekci je reprezentují především volné a vzdušné střihy, maxi sukně, vysoké pasy i klobouky se širokou krempou. Tyto praktické a pohodlné kousky ideální právě na cestování pak střídá městský styl se sportovními i elegantními tendencemi. Konečné drama pak outfitům dodávají výrazné doplňky v podobě šperků, šátků či klobouků. Barevná paleta je laděna především do světlých a neutrálních tónů, kontrastně s nimi pak působí tmavě šedá i khaki. Látky jsou vzdušné a jemné s efektem hedvábí, tedy ideální pro teplé období.

Pánská kolekce

Pánská kolekce F&F směřuje k uvolněnějším kouskům a hraje si s kontrasty. Přináší spoustu nápadů, jak cestovat pohodlně, ale přitom na úrovni, třeba v bílé košili s dlouhými rukávy a oranžové bomber bundě. Nezbytné bude pro příští sezónu pletené polo triko a lněné kalhoty se širokými nohavicemi a koženými sandály. Kostkovaný vzor zůstává stále trendy, ale je tvořen výraznějšími barvami, než jaké se objevují v zimě – světle modrou, zelenou či žlutou. Celkově se barevná paleta pánské kolekce F&F točí především kolem odstínů modré evokujících nebe i vodu, a zemitých tónů šedé, béžové či zastřené oranžové.

Dětská kolekce

Obě dětské kolekce, chlapecká i dívčí, se zaměřují na vrstvení, ale liší se svým stylem. Pro holčičky je zde nachystána spousta romantických jarních kousků v něžných tónech, jako jsou tylové šaty a sukýnky, květinové vzory, jemné svetříky a krásné jarní barvy evokující čaj o páté, chlapecká kolekce se inspirovala výletem na safari a malé cestovatele oblékne do kalhot s postranními kapsami, triček s potiskem a šortek.

Zdroj: TZ F&F

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu