To nejnovější od Tally Weijl! – Kolekce A new year, a new you

To nejnovější od Tally Weijl! – Kolekce A new year, a new you

24. ledna 2015, kabelky, body, sportovní, šátky, šály, nápisy, jaro 2015, A new year a new you, Tally Weijl, dámská saka, pouzdrová sukně, vzory, trendy, potisky, zemité tóny, šedé tóny

Sponzorované odkazy

Užíváme si první měsíc v novém roce, který se může stát pro mnohé z nás důležitým mezníkem či přímo startovací čárou. Uvědomují si to i módní značky. Nejenom že chtějí, abyste vykročili tou správnou nohou, ale ještě ke všemu si přejí, ať u toho vypadáte stylově podle nejnovějších trendů. Jednou takovou značkou je i Tally Weijl, která pro své zákaznice připravila výstižně nazvanou kolekci A new year, a new you, kde vám, dá se říci, radí, jak se sebou v novém roce naložit.

1) Take it easy

Ihned ze začátku to bude důležité doporučení – ,,Take it easy!“, což u nás v českém jazyce můžeme chápat jako: ,,Ber to s nadhledem!“, ,,Jenom klid!“. Podle mého úsudku se tedy nemáme zbytečně hnát a pokoušet se o to, aby nás nevyvedla z míry kdejaká maličkost. Stresy, rozčilování či smutek našemu životu nepřispívají, právě naopak. Podle Tally Weijl bychom měli brát věci s nadhledem například v trendy vzorovaném šátku, pohodových laclových kalhotách nebo ve všemožných tričkách a mikinách s potiskem. Velice in budou v nadcházející jarní sezóně i pořádně otrhané džíny s co možná nejvíce dírami. Takže ty si hlavně nezapomeňte opatřit nebo si je vyrobte z nějakých svých starších džínsů, kterým toto poškození už nemůže ublížit.

2) Be a natural beauty

Buďte přirozeně krásná! Tato rada se nevztahuje k tomu, že bychom se snad neměly malovat, lakovat si nehty, chodit ke kadeřníkovi nebo celkově pečovat o svůj zevnějšek. Spíše bychom neměly dávat šanci oblečení a módním doplňkům, aby na našem těle dominovaly. Důležitá je naše osoba, která by měla být doplněna jen o kousky skládající se ze zemitých a šedých tónů. Nezapomeňte na to, že méně je více! Ať už toto slavné prohlášení vyřkl velevážený architekt Ludwig Mies van der Rohe, lze ho použít i mimo tento obor výtvarného umění.

3) Be passionate

Tally Weijl do nového roku skočila doslova po hlavě a nebere si servítky. Svým zákaznicím radí, aby byly prudší, zanícenější, vášnivější a náruživější. Rozkazuje: ,,Nemlčte, ale říkejte, co si myslíte!“. Zřejmě jen takhle z nás vyjdou všechny negativní emoce. Pokud budeme chtít své názory ještě více podtrhnout, Tally Weijl nám nabízí módní trička, mikiny či sexy body, na kterých se nacházejí potisky nejrůznějších sloganů. V některých případech je to vážně síla!

4) Be more feminine

Teď zase trochu zvolníme. Na seznamu se na čtvrtém místě ocitá příjemné doporučení býti typicky ženská. Nemusíte být nutně konzervativní a ,,uťápnutá“, i když Tally Weijl ve své nejnovější kolekci nabízí trendy dámská saka a k nim pouzdrové sukně. Svou ženskost lze podtrhnout i světlými odstíny a krásnými květinovými vzory. Důležité budou též šperky, které u každé ženy nejlépe vyjadřují její osobitý styl.

5) Notice the details

Na módní doplňky nelze zapomenout a značka Tally Weijl si je toho plně vědoma. Detaily jsou důležité jak v životě, tak i v módě. Jsou takovou třešničkou na dortu, která podtrhuje váš outfit. V obchodech značky Tally Weijl si lze vybírat z čepic, šál, šátků, rukavic, bot nebo také z roztomilých ponožek, které se mohou stát vaší důležitou součástí.

6) Get active

,,Začněte jezdit na kole, choďte na jógu nebo se vydejte běhat, ale vše provádějte v luxusních sportovních kouscích od TALLY!“ sděluje svým zákaznicím sama značka. Nový rok vybízí k mnohým předsevzetím a já nepochybuji o tom, že se mnohé z vás rozhodly vylepšit či zachovat si figuru. Nebude to jen jídelníčkem, ale i dostatečným pohybem, ke kterému bude samozřejmě zapotřebí správného oblečení.

7) Break your comfort zone

V nadcházející sezóně bude in všemožné vzorování. Podle Tally Weijl byste měly být odvážné a nebát se různých motivů, jelikož jen oni dokážou vytvořit naprosto bezchybný vzhled. Kárované kalhoty a košile, geometrické a orientální vzory, potisky obrázků a nápisů atd.

8) Be the best

Jak povzbudivá rada. Být jednoduše nejlepší není jen tak, ale značka Tally Weijl má pocit, že toho lze s jejím sortimentem docílit. Stačí sladit všechny základní kousky letošní sezóny a rázem se ocitnete na seznamu nejlépe oblékaných. Nemůže to snad být tak těžké.

Zdroje: www.tally-weijl.net

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, kabelky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu