Nahlédnutí do nové kolekce značky Pimkie!

Nahlédnutí do nové kolekce značky Pimkie!

3. února 2015, kárované košile, svetřík, kardigan, kotníková obuv, trenčkot, dámská saka, džíny, boyfriend styl, dámské šaty, vzory, květinové vzory, trendy, Pimkie, jaro 2015, pončo, maxi šála, maxi kabelky, oversize, dámská bunda

Sponzorované odkazy

Nová módní sezóna se pomalu ale jistě blíží a z části už je připravena i mladistvá značka Pimkie! Nová kolekce se ponese s velkým důrazem na army styl. Připravte se tedy na vojenskou barvu khaki v kombinaci s hnědou či černou. Mimo těchto barev bude vládnout odstín terakota doprovázený různými neutrálními tóny. Nude odstíny dodávají nové kolekci značky Pimkie trochu té romantiky.

A na co všechno se můžeme těšit? I když se jarní sezóna řadí mezi teplé, stále by se nemělo opomenout na bundy. Ranní mrazíky, nevypočitatelné slunce, déšť a vítr nejsou zrovna těmi nejpříznivějšími. Chceme se přeci vyhnout častým nemocem, které na přelomu zimy a léta bývají časté, a proto bychom oblékání neměli podceňovat. Pimkie si pro své zákaznice připravila několik modelů jarních bundiček. Budou vás doslova oči přecházet. Koženkové bundy v několika barevných variantách, líbivé trenčkoty, trendy dámská saka, oversize kabátky s kožíškem, elegantní či důstojnické bundy.

V nové jarní kolekci značky Pimkie budou bezpochyby dominovat všemožné svetry a svetříky. Troufnu si říci, že zde mezi nimi bude ještě větší výběr než bund. Trendy svetřík je důležitým kouskem v jarní sezóně, jelikož má mnoho uplatnění. Buď lze zvolit klasický tenčí svetřík v jednoduchém střihu, který je nabízen v několika barvách, anebo jiné výraznější modely. Pimkie má k dispozici i dámské kardigany, svetříky s krajkou na bocích či nevšední se zipem na zádech.

Pod svetřík, nebo za teplých dnů pod bundu, bude zapotřebí nějakého trička, halenky, topu či košile. Pimkie jich představuje ihned celou řadu. Halenky a blůzy z lehkých umělých materiálů a naopak bavlněná trička s různými příznivými či odstrašujícími nápisy a potisky. Letos na jaře budou velmi trendy klasické dámské kárované košile. Dost parády naděláte s nimi samotnými, ale víte, co bude opravdový boom? Košile + svetr = skutečný jarní trend, který jednoznačně zabere. Jednoduchý jednobarevný svetřík s károvanou košilí, která vystrkuje růžky ze svetru všude, kde to jen jde.

Nová jarní sezóna nám konečně dává šanci obléci si dámské šaty nejnovějších trendů. Pimkie se nenechala unést a vsadila na klasické střihy, žádné extravagantnosti. Barevné provedení, to už je jiná! Dámské šaty budou hrát všemi barvami a mnohé z nich jsou opatřeny i nejrůznějšími vzory. Právě ono vzorování bude letos na jaře in. Ustálené květinové a orientální vzory, ale nesmíme zapomínat ani na proužky! S těmi si ještě letos na jaře užijeme!

kolekce džínů se podle mého názoru mohla mladistvá značka Pimkie trochu víc odvázat. Je nám známo, že letos poletí otrhané džíny s dírami, ale Pimkie jich do své kolekce moc nezařadila. Spíše se soustředí na přirozené barvy a klasický střih úzkých džínsů. Avšak trendy délku pouze nad kotníky zde zaznamenat lze, za což patří značce Pimkie velké plus. Stále velice in zůstává i boyfriend styl, který značka do kolekce zakomponovala jen v několika málo modelech.

V sekci módních doplňků se značka Pimkie zase pohybuje na těch nejvyšších příčkách. Nalezneme zde nejen trendy kotníkovou obuv na širším podpatku, ale také maxi kabelky a maxi šály. A právě tyto šály jsou podle mě velkým lákadlem. Můžete se do nich zabalit doslova celá! Mohli bychom je označit za takové volné ponča či přehozy. Lze z nich vycítit indiánskou kulturu a trochu toho divokého západu.

Zdroje: www.pimkie.de

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, kabelky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu