"Modern Essentials by David Beckham": Ikona vybírá u H&M základy jarního šatníku!

"Modern Essentials by David Beckham": Ikona vybírá u H&M základy jarního šatníku!

28. ledna 2015, panska, kolekce, trendy, jaro, davis, besckham, fotbal, styl, moda, hm

Sponzorované odkazy

Švédský řetězec H&M ještě více rozšířil spolupráci s anglickou fotbalovou hvězdou Davidem Beckhamem a to tak, že ho nechali vybrat základní kousky šatníku současného moderního muže a vznikla tak kolekce „Modern Essentials Selected by David Beckham“. Zda se budete řídit jeho selekcí, to necháme na vás, každopádně David byl a stále je znám pro svůj skvělý vkus a styl, takže by to mohla být cesta správným směrem a ani my se nedivíme, že si tento módní řetězec vybral právě jeho. Pánové, hlavně nepanikařte, pokud v jeho kouscích nebudete vypadat stejně jako on. To totiž nebude nikdo! Ale můžeme vám zaručit, že ikdyž nebude vypadat jako David Beckham, budete mít alespoň jeho styl a vkus.

Davida Beckhama ve spodním prádle už všichni moc dobře známe a to především díky jeho vlastní kolekci bodywear pro H & M. Jak by ale ve skutečnosti měl vypadat vysněný šatník fotbalové hvězdy pro nadcházející jarní dny, to teď nejvíce zajímá každého moderního muže. Díky nejnovější spolupráci s módním řetězcem, pod jehož hlavičkou vznikl výběr “Modern Essentials“ by David Beckham nám tito velikáni odprezentovali jarní pánské trendy 2015.

Beckham se vrací na místo činu, tentokrát jen proto, aby zvolil a zároveň představil nejvybranější kousky z aktuální jarní kolekce H&M “Modern Essentials“. O tom na kolik je nová kolekce žádoucí nás přesvědčí nejen v připravované kampani. Devětatřicetiletý vysloužilý fotbalista natočil propagační kampaň pro tyto oděvy v krátkém videu filmového režiséra Marca Forstera, který má na svědomí třeba i kasovní trhák Quantum of Solace. Video si můžete shlédnout zde: Propagační kampaň jarní kolekce s Davidem Beckhamem

O nejnovější spolupráci David říká, „*Jsem nadšený, že jsme navázali na dlouholetou spolupráci s H & M právě tímto výběrem mých oblíbených kousků z kolekce pro letošní jaro. Každý kus je neotřelou klasikou, která ve velkém stylu rozzáří šatník každého muže. Už se nemohu dočkat až společně s H & M odhalíme nejnovější kampaň*“. uvedl Beckham v rámci oficiálního projevu.

Ze spolupráce se švédským řetězcem plynou Beckhamovi miliony liber ročně, takže se není čemu divit, že si spolupráci tak pochvaluje. Ačkoli on sám by tohle laciné oblečení nenosil. David se netají tím, že si potrpí na nejluxusnější světové značky.

Pokud je pro vás zklamáním, že nejde o kolekci zpracovanou výhradně Davidem Beckhamem, pak nezoufejte. Již od 5. března totiž bude v prodejnách H & M k dispozici jeho nejnovější kolekce bodywear. Tak se máme na co těšit!

Zdroj: dailymail

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu