Zazařte jako hvězda v šatech Orsay / Šaty Orsay zima 2010-11

Zazařte jako hvězda v šatech Orsay / Šaty Orsay zima 2010-11

4. listopadu 2010, šaty, šaty do tanečních, plesové šaty, šaty na party, šaty silvestr, Orsay, oblečení Orsay

Sponzorované odkazy

Taneční jsou v plném proudu a úderem prvního listopadu je již na čase vymýšlet outfity na vánoční a hlavně pak silvestrovskou party. Možná si říkáte, že je ještě dost brzo, ale určitě je lepší sehnat něco teď, než pak na poslední chvíli běhat po obchodech a nakonec zjistit, že už je vše přebrané. V této chvíli máte ještě dost velkou šanci sehnat něco přesně podle vašich představ a pokud přesnou představu nemáte, pojďte se teď společně se mnou podívat za šatami a doplňkami, které nám letos nabízí značka Orsay.

Značka Orsay je známá tím, že klade důraz na feminitu, a tudíž každoročně přichází s krásnými večerními šatami a koktejlkami, které vám jistě vydrží nějakou tu sezonu v šatníku, neboť Orsay vždy tvoří s ohledem na nadčasovost, kterou spojuje s aktuálními trendy. ** Šaty Orsay** můžete tedy směle využít jak na vánoční posezení či večeři s přáteli nebo rodinou, či na silvestrovskou party. Hodit se vám budou i poté při plesové sezoně. Pojďme tedy už skutečně nahlédnout, jaké to šaty si pro nás značka Orsay letos připravila.

Shine like a star

Jak vidíte, letos si dali designéři značky Orsay opravdu záležet, všimněte si, jak dokonale propojili staré s novým. Šaty jsou inspirované budoárovým stylem, nechybí výstřihy a letos tak trendy krajka, a to i v podobě krajkových vložek, které odhalují záda. Přirozeně nechybí ani flitry, které jsou „Must have“ každého šatníku a které k silvestrovskému večeru prostě neodmyslitelně patří. Co se týče barev můžete vybírat mezi klasickými večerními barvami, jako je černá, fialová, tmavě modrá, nechybí ani sexy kombinace krémové s krajkou, či průhlednými prostřihy apod. I mezi střihy se dá vybírat, je libo asymetrie na jedno rameno, šaty s ramínky či bez, sexy uplé nebo rozkošné s volánky? Ke všem šatům se nakonec můžete sladit i s doplňky jako mini kabelky a psaníčka, náušnice, náhrdelníky apod.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu