Promod pánská kolekce jaro/léto 2015

Promod pánská kolekce jaro/léto 2015

15. února 2015, panska, trendy, kolekce, 2015, jaro, leto

Sponzorované odkazy

Francouzská firma Promod nabízí kvalitní módu téměř čtyřicet let. Cílí zejména na skupinu mladých mužů mezi 15 a 45 lety, kteří mají rádi svěží a zároveň vkusnou kolekci z příjemného materiálu a dobře padnoucího střihu. Klíčem k úspěchu Promod je jednoduchá, ale přitom velice podstatná strategie, se kterou přistupuje k zákazníkům: Snaží se svým zákaznicím nabídnout nejnovější módní trendy v kvalitním provedení, za rozumnou cenu, a v neposlední řadě modely navrhuje očima zákazníků tak, aby uspokojila jejich vysoké nároky. Proto je možné ve francouzském obchodě Promod nalézt jednoduché jednobarevné kalhoty a zároveň pestré a vzorované košile a trička. Designéři velice rádi používají vzory a módní barvy, kterými umocní přirozenost pánské siluety.

Kolekce jaro/léto 2015 – LOOKBOOK

Letošní kolekce jaro/léto 2015 oblečení a doplňků, které jsou ke každé kolekci speciálně navrženy, mají muži dodat šarm, eleganci s cílem předávat dále francouzský módní styl. Oblečení je velice vkusně střižené, dobře padne na všechny typy postavy, a zároveň je ušito z pohodlných střihů a materiálu. Kolekce umožňuje kombinaci jednoduchého oblečení s nápadnými doplňky nebo s výraznými kousky jiného oblečení, které se hodí k celé kolekci, a působí vkusně a zajímavě.

Tato nadčasová móda je určena pro širokou věkovou skupinu mužů. Značka nabízí široké spektrum triček, kalhot, košil, sak a módních doplňků, které je možné mezi sebou navzájem velice dobře kombinovat, a tak umožňuje každému muži, aby si utvořil svůj vlastní styl oblékání podle svého vkusu. V tomto ohledu je značka Promod pro zákazníky velice flexibilní, nediktuje přísně kombinace oděvů, a dává zákazníkům volnou ruku při výběru.

Každá kolekce nabízí široké spektrum oblečení a není tomu jinak ani letos. Smysl pro detail a dokonalost je v Promodu na prvním místě, a proto jsou veškeré doplňky propracované a perfektně zapadají do aktuální kolekce oblečení. Letošní kolekce se více zajímala o muže jako takového a vznikla tak velmi propracovaná a trendy kolekce. Nesmí chybět námořnické modro-bílé trička, výrazné červené kalhoty a perfektně padnoucí saka. Nesmí ani chybět doplňky, kterých je v letošní kolekci více než dost přes pásky, klobouky až po šátky.

Kolekce jaro/léto 2015 je vhodná na procházku, do zaměstnání nebo na méně formální společenskou akci. Promod pro muže nabízí z kolekce veškeré oblečení, tj. kalhoty, kraťasy, košile, trika, svetry, bundy a také doplňky, spodní prádlo, tašky, pásky a brýle.

zdroj: promod.cz

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu