Jen růžová to může být! – Růžová a baby pink jsou barvami letošního jara

Jen růžová to může být! – Růžová a baby pink jsou barvami letošního jara

21. února 2015, jaro 2015, jarní sezóna, růžová, baby pink, trendy, dámské šaty, květinové vzory, spodní prádlo, krajkové spodní prádlo, svetřík, svetr

Jarní sezóna hraje všemi barvami. Na jaře se vše probouzí k životu a chce to dát najevo svému okolí. Tráva a stromy se zelenají, kytičky se chlubí nejrůznějšími barevnými květy a soutěží, které z nich jsou nejdokonalejší. Obloha konečně po dlouhé pochmurné zimě nádherně blankytně zmodrá a sluníčko zlatavě rozzáří celou krajinu. Pokud chcete držet krok s přírodou a barevně se vyjímat, zvyšte svou pozornost.

Letošní barvou jara bude holčičí růžová a slaďoučká baby pink! Obě tyto barvy vystihují ženskou populaci na zemi, i když si ji v posledních letech ve velké míře přivlastňují i muži. Do růžové barvy se oblékají holčičky už od kolíbky a je to velký rozlišovací aspekt, podle kterého se pohlaví miminek rozpoznává. Dalo by se tedy říci, že růžová a spolu s ní i baby pink jsou klíčovými barvami v životě žen, takže jen s chutí do nich!

Na jaře 2015 se obě barvy, jak růžová, tak i baby pink budou krásně vyjímat na dámských šatech. Po neoblíbené zimě, která nás nutí být zahalené od hlavy až k patě, se šatů už nemůžeme dočkat. Růžové šaty nás náhle navrátí do dětských let, kde jsme se chtěly podobat Šípkové Růžence od Walta Disneyho. Většina modelů vypadá skutečně sladce, ale nemusíte se bát toho, že byste snad vypadaly jako cukrová vata. Vybírat lze z klasických jednobarevných šatů, které je možno doplnit o masité šperky nebo ze vzorovaných šatů. Je jasné, že trendy budou jako každou sezónu květinové motivy, které se k růžovým dámským šatům skvěle hodí.

Perfektním spojením je taktéž růžová barva s dámským svetříkem. Tvoří naprosto dokonalý pár, který splývá v jedno. Ještě ke všemu jsou svetry a svetříky nezbytnou součástí jarní sezóny. Nejčastější jarní outfit se totiž většinou skládá z kalhot ať riflových či látkových a trendy svetříku. Jedná se o perfektní model, ve kterém můžete vyjít jen tak do města na nákupy, s kamarádkami do kavárny či se psem do parku. Růžový svetřík tedy podle mě určitě stojí za úvahu.

I když se spodní prádlo neřídí sezónními pravidly a většinou mu je jedno, jestli je zrovna jaro nebo podzim, určitě ho v souvislosti s růžovou barvou nelze opomenout. Dámský komplet skládající se s růžové podprsenky a kalhotek vypadá skutečně efektivně. Pravdou je také to, že muži růžové spodní prádlo na ženách milují. Zřejmě to v nich evokuje pocit nevinnosti a cudnosti. V růžové barvě vypadá skvěle krajkované i lesklé saténové spodní prádlo.

Zdroje: www.polyvore.com www.asos.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu