Kolekce UNIQUE značky Topshop pro sezónu jaro/léto 2015

Kolekce UNIQUE značky Topshop pro sezónu jaro/léto 2015

1. března 2015, potisky, geometrické vzory, cyklistické dresy, UNIQUE, trendy jaro 2015, trendy léto 2015, jaro/léto 2015, jarní kolekce, letní kolekce, Topshop, camouflage, květinové vzory, sportovní oblečení, pletené vesty, dámské oblečení, vysoké podpatky, páskové sandály, námořnický styl, proužky, trendy, dámské šaty

Sponzorované odkazy

Radím vám, držte si klobouky! Módní značka Topshop se s vámi totiž v kolekci pro sezónu jaro/léto 2015 vůbec mazlit nebude. Pojedeme pěkně rychle, z kopce a ještě ke všemu s rozbitými brzdami. Kolekce nese název UNIQUE, což ji naprosto přesně vystihuje. Jedinečná, unikátní, typická, příznačná – tak to ona skutečně je! Odvážné cyklistické dresy, camouflage květinové motivy, cool sportovní oblečení, námořnický styl a vysoké podpatky. Že si to nedovedete představit? Pojďme se na to podívat.

Jedna ze sekcí dámské kolekce jaro/léto 2015 od značky Topshop se snaží najít inspiraci v pohybu veledromu, což je oválná dráha pro dráhovou cyklistiku. Rychlosti dosahované nejlepšími závodníky na této dráze jsou až nepředstavitelné. V nejrychlejší dráhové disciplíně to je jízda nad 70 km/h. Topshop se pokouší celé toto dění v nevšedních módních kouscích, které připomínají cyklistické dresy. Tóny červené, proužky a geometrie. Vedle toho tu jsou minišaty a pletené vesty.

V této sezóně poletí boty hodně vysoko. Neznamená to však, že bychom je měli vyhodit nad své hlavy jako loupežníci své klacky v pohádce Mrazík. Myslím tím, že letos se budeme v kolekci značky Topshop pohybovat na botách s vysokými podpatky. A to vše v námořnickém stylu, o kterém jsem ani nevěděla, že ho lze uplatnit na páskových sandálech. Vše se točí okolo základních odstínů, které se vzájemně doplňují a uspořádávají do podoby proužků. Co vám mám říkat, radost pohledět!

Topshop se také snaží vnést ženskost do sportovně laděných kousků. Zajímavou podívanou zažijeme například v kategorii dámských šatů. Na jednu stranu dosti ležérní a na druhou zase velice elegantní. Je velice důležité, jak se na některé modely podíváme, a co s nimi provedeme dál. Jak velký jim dáme prostor k vyjádření té či oné složky.

Kolekce jaro/léto 2015 značky Topshop poskytne i několik modelů nevšedních dámských triček. Na první pohled by se mohlo zdát, že jde spíše o pánskou kolekci, ale nenechte se zmást. Trička mají klasický střih, bez výrazného dekoltu, jen s grafickými potisky. Opravdu pohodový a nenucený styl, který někdy nemusí být na škodu. Naučme se od našich mužských protějšků uvolněnosti v rámci oblékání. Věřím, že i tak si zachováme svou ženskou krásu, kterou nemůže zastínit žádný outfit.

Zdroje: www.topshop.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, letní boty a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu