Představujeme trendy barvy pro jaro 2015!

Představujeme trendy barvy pro jaro 2015!

2. března 2015, trendy 2015, trendy barvy 2015, barvy jara, jaro 2015, žlutá, růžová, marsala, černá, bílá, akvamarínová

Sponzorované odkazy

Představili jsme si již několik důležitých módních trendů nové sezóny, ale doposud jsme na Luxurymagu nezmínili, jaké přinese jaro 2015 trendy v oblasti barev. Dnes tento nedostatek napravíme a seznámíme se s odstíny, které nás budou nadcházejícím obdobím provázet. Letos na jaře budeme opravdu zářit! Barvy jsou výrazné a originální, ale vmísila se do nich i nestárnoucí klasika. Návrháři se letos zamilovali především do modré, kterou si oblíbili hned v několika jejích odstínech, ale barevná paleta je samozřejmě mnohem pestřejší.

Akvamarínová

Tato barva nás bude během jara a léta alespoň naoko chladit. Její trochu studený vzhled působí zároveň romanticky a něžně a skvěle ladí nejen s dalšími odstíny, ale také mnoha vzory. Perfektně bude vypadat například s tím květinovým.

Denimová modř

Denim patří k nejvýraznějším trendům nové sezóny a stejně tak i odstín klasického denimu. Tento odstín se pochopitelně dotkl i dalších materiálů, než jen denimu, a inspiraci můžete nabírat například v kolekcích značek Gucci, Fendi, nebo Burberry Prorsum.

Marsala

Pokud nemůžeme nezmínit nějaký odstín, pak to bude právě Marsala, kterou Pantone vyhlásilo barvou letošního roku. Samotný název Marsala sám o sobě moc neřekne, ale jedná se v podstatě o mix bordeaux s hnědou. Tento velmi elegantní odstín má mnoho výhod, mezi něž můžeme zařadit především fakt, že sluší téměř všem barvám pleti i vlasů.

Krémově žlutá

Pokud se letos chystáte zařadit do svého šatníku žlutou, jednu z typických jarních barev, poohlížejte se spíše po jejích jemných, světlých tónech. I tak tato barva neztrácí svou energii a stále dokáže lákat pohledy okolí. Nebojte se ji kombinovat se světle zelenou či modrou a vykouzlete perfektně jarní look.

Světle růžová

Velmi jemná, nebo dokonce až ledová růžová je další z barev, které letos zaplavily přehlídková mola. Zachovává si něžnost a ženskost klasické růžové barvy, ale zároveň nepůsobí přehnaně „holčičkovským“ dojmem.

K dalším tónům, které si letos získaly svou pozornost, patří dále khaki, samozřejmě všudypřítomná černá s bílou, červená, mandarinková nebo mandlový odstín. Velké popularitě se těší také lesklá šedá, stále trendy je i odstín mint. Jaká barva okouzlí vás?

Zdroje: www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu