Aldo nová kolekce spring/summer 2015

Aldo nová kolekce spring/summer 2015

4. března 2015, Aldo shoes, nová kolekce Aldo, Aldo spring/summer

Sponzorované odkazy

Jedinečný zákaznický servis, specifické produkty, snaha o maximální komfort, důraz na trendy. Jen zlomek výrazů, jimiž se značka Aldo prezentuje. Na našem trhu ji ještě můžeme považovat za nováčka, působí u nás od roku 2012. V čem se liší od nekonečné smršti nových značek a čím se nás pokusí nadchnout v sezóně jaro/léto 2015?

Ručně dělané boty mají charakter

Mezi hlavní produkty značky patří obuv a doplňky. Je pravda, že každá značka nás bude přesvědčovat o maximální snaze vytvořit kvalitní a pohodlnou obuv a je pravda, že velká část těchto značek si je jistě vědoma, že přesně takovou obuv nenabízí. U značky Aldo bych ale k takovýmto pochybnostem byla svedená jen těžce. Zaměření na řemeslnou výrobu je znatelné u obuvi i doplňků. Outfity jsou svěží a energické, žádná tuctová záležitost. Pokud hledáte něco neotřelého, něco jiného, snad značku, ve které objevíme sami sebe, určitě dejme značce Aldo šanci.

Kolekce na nadcházející sezónu se snaží ještě více přimět zákazníka, zamyslet se nad svou podstatou a zařadit do svého šatníku takové oblečení a doplňky, které jí budou reprezentovat. V nové kolekci pozorujeme tři základní linie – výrazné geometrické tvary, minimalismus a oživení boho stylu. Všechno se dá vlastně poskládat docela pěkně do velkého módního kotlíku a uvařit z toho perfektní letní styl.

V úvodu jsem zmínila, že také Aldo se drží módních trendů. Ještě aby ne, trendy jsou přeci jen jedna rozlehlá továrna na úspěch. Značka nám dopřeje pastelové barvy a ty rozhodně mezi trendy sezóny patří. Dostávají se ovšem do řady kontrastů. Na příklad se do jejich bezprostřední blízkosti dostává černá barva, která je oproti pastelům velmi „drsná.“ Aldo sofistikovaně prokládá pastely geometrickými vzory s taktovkou minimalismu v ruce.

Závěrem upozorním na jeden z must have kousků. Letos jsou jednoznačně trendy tenisky. Nosí se vysoké platformy a výrazné vzory. A především se nosí téměř ke všemu! Aldo přichází z bohatou nadílkou těchto skvostů, že i nejštědřejší Ježíšek by se asi cítil zahanben.

Zdroj: www.aldoshoes.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu