Jaké letos obujeme jarní boty? Trendy pro dámy

Jaké letos obujeme jarní boty? Trendy pro dámy

7. března 2015, jarní boty, kotníkové boty, boty na podpatku, boty Geox

Sponzorované odkazy

Žádná z nás se jistě nenechá oklamat ranní jinovatkou a směle vyrazí na lov jarních kousků. Myslím, že u většiny je jasným směrem číslo jedna krámek s obuví. Pomalu vyzujeme kozačky a vychutnáme si pohodlí tenisek a mokasín. V krabících zůstanou stále zavřené sandálky, přeci jen by nás v nich ještě zábly palce. Jaké boty jsou na ono „meziobdobí“ vhodné? Dožene nás letos aprílové počasí a jak si s ním poradit?

Komfortní boty na podpatku? Geox!

Jsem si jistá, že baleríny ani lodičky nebudou při cestě po obchodech hlavními favority, i když ve slevách se dají momentálně pořídit za velmi nízký finanční obnos. Jelikož nám ale nad hlavami krouží nejen metaforické větrné mlýny, podíváme se nejprve na kotníčkové boty. Můj typ míří do dílny značky Geox. Obuv je kvalitní a pohodlná. Obzvláště pokud vybíráme boty na podpatku, měli bychom vsadit na komfortní obuv. Geox už dnes patří mezi poměrně ověřenou značku svými zákazníky a právě na příklad lodičky či kotníkové boty na podpatku patří mezi jedny z nejoblíbenějších produktů.

.<>

Zvykejme si na špičky – inspirace Zara

Jistě si vybavujeme dobu, kdy bez lodiček na jehlovém podpatku a výrazné špičky nemohla žena v podstatě existovat. Postupně jsme se obuly do kotníčkových bot se šněrováním, daly přednost teniskám a nadchly se pro široké podpatky. Módní trendy jsou ale příliš rychlý kolotoč. Než se stačíme nadechnout, už sesedáme a je čas na další atrakci. Letos se v plné kráse navrátíme jak ke špičkám, tak k úzkým podpatkům.

Praha, Hradec Králové, Olomouc a další krásná města vítající své návštěvnice dlažbou, kde se každý podpatek nemile zaboří, budou ideálním místem pro sneakers. Trend vysoké platformy v sobě ukrývá výjimečné pohodlí. Nohy jako v bavlnce a ještě super styl. Zakoupit se dají snad všude. Prohlédněte si kousky z dílny Adidas, určitě nevynechejte Zaru a pro módní guru doporučím značku Aldo.

Zdroj: www.geox.com , www.zara.com , www.sv-butik.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu