Jakou kabelku si pořídit na jaro a léto 2015?

Jakou kabelku si pořídit na jaro a léto 2015?

8. března 2015, kabelky, trendy kabelky, kabelky jaro 2015, psaníčka, tašky, prošívané kabelky, váčky, vaky, barevné kabelky, elegantní kabelky

Sponzorované odkazy

Kabelka pro většinu žen není jen pouhopouhou taškou na nošení nezbytností, je to módní doplněk, něco naprosto nezbytného, bez čeho většinou nelze odejít z domu. Na kabelce opravdu záleží a její výběr je důležitý. Pokud jste právě zjistily, že vaše kabelka už novotou dávno nezáří a je potřeba ji nahradit, je pro vás tento článek určen stejně jako pro ty ženy, které si prostě jen na jaře chtějí udělat radost. Přinášíme vám přehled největších trendů v oblasti kabelek pro nadcházející sezónu jaro/léto 2015. Který vyzkoušíte vy?

Hadí kůže

Imitace zvířecích kůží se na kabelkách objevují velmi často. Letos vám potřebnou dávku elegance přikouzlí kůže hadí, která se objevuje v mnoha barevných variacích, ale zachovává si svou typickou texturu. Spoustu „hadích“ kabelek najdete v kolekcích značek Gucci či Lanvin, kde se můžete nechat inspirovat.

Nový tvar

Většina kabelek má obdelníkovitý tvar, a mnoho návrhářů se rozhodlo tento stereotyp zastavit. A tak se můžeme těšit trendu kabelek kulatých, které jsou neobyčejné a roztomilé a letos je zkrátka musíte mít!

Prošívané

V zimě to byly prošívané bundy, na jaře se prošívání dočkaly kabelky všech velikostí. Prošívání je zkrátka velmi stylovou záležitostí a takovéto kabelky působí velmi elegantním dojmem.

Třásně

Pokud jste se zamilovaly do jarního boho chic looku, bude vám kabelka s třásněmi perfektním doplňkem, který oživí a zkompletuje celý váš outfit. Kabelky s třásněmi se většinou objevují v klasické hnědé či černé barvě, ale vyzkoušet můžete i výraznější varianty.

Váčky

S tímto trendem jsme se seznámily již loni, a pokud jste si kabelky ve tvaru váčků zamilovaly, můžete je směle nosit dál, jsou totiž stále horkým trendem. Nebojte se zajímavých barevných kombinací ani nejrůznějšího zdobení kabelek.

S potiskem

Nebaví vás jednobarevné kabelky? Chcete jednoduchý outfit oživit nepřehlédnutelným doplňkem? Pak vsaďte na kabelky s potisky! Na jaře jsou nejvíce trendy samozřejmě ty květinové, ale k dostání jsou i kabelky s dalšími motivy – leopardím, kohoutími stopami, kostkami…

Zdroj: www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu