Připravte svůj šatník na jaro! / Lookbook Zara jaro 2015

Připravte svůj šatník na jaro! / Lookbook Zara jaro 2015

9. března 2015, Zara, Zara kolekce, Zara lookbook, jaro 2015, trendy 2015, dámské oblečení, kolekce jaro 2015, It's Spring

Sponzorované odkazy

Pokud hledáte to pravé jarní osvěžení pro váš šatník, určitě nakoukněte do kolekce španělské oděvní značky Zara. Je plná elegantních a stylových klíčových kousků nové sezóny, kterým nechybí odvaha ani originalita. Lookbook značky Zara s názvem It’s Spring 2015 zobrazuje hlavní tendence, které současné módě vládnou, a mezi kterými nechybí inspirace sedmdesátými léty, květinový vzor nebo volnost a pohodlí.

Od značky Zara se dají vždy očekávat kolekce inspirované nejnovějšími trendy a nejinak je tomu i nyní. Jarní lookbook 2015 nabízí kousky klasické, které jsou však vždy doplněny o inovativní prvky, přesně jak velí současná móda. Podobně je tomu i u oblečení inspirovaném retro stylem sedmdesátých let, které zde také získává moderní vzhled.

Barevná paleta zde nehýří pestrostí, ale přiklání se spíše k tmavším odstínům modré a černé. Ty jsou pak doplňovány kontrastní bílou, béžovou a hnědou. O co méně nápadné jsou však barvy, o to více pozornosti si žádají použité vzory. Potisky jsou zde výrazné a odvážné, plné barev a kontrastů. Perfektní jarní volbou budou například šaty s dlouhými rukávy s květinami v zelené, žluté a bílé kombinaci. Jemnějším dojmem pak působí outfit složený ze vzorovaných širokých kalhot s vyšším pasem a jednoduché bílé košile. Nejen květiny však zdobí šaty v jarní kolekci, dalšími oblíbenými vzory jsou i ty etnické, grafické, paisley nebo nesmrtelné kostky.

Z dalších aktuálních trendů zde můžeme pozorovat například boho chic styl, který doprovází především typické třásně na hnědé semišové bundě, vysoké pasy u šortek a kalhot, nebo boty gladiátorky vracející se na módní výsluní.

Z klasických a nestárnoucích kousků našel své místo v jarním lookbooku Zary například béžový trenčkot, který můžeme nosit každé jaro i podzim, must-have každého šatníku bílá košile, nebo černé šaty.

Zdroj: www.zara.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu