Elegance neutrálních barevných tónů - Lara Stone a jarní kampaň H&M

Elegance neutrálních barevných tónů - Lara Stone a jarní kampaň H&M

10. března 2015, zlatá, lodičky, semiš, boty na podpatku, úzké kalhoty, jaro 2015, jarní kampaň, H&M, Lara Stone, Justin Bieber, Calvin Klein, must-have, trendy, kalhoty s laclem, lacláče, denim, džíska, bílá, zemité tóny, nude odstíny, béžová, hnědá, kombinéza, sukně, žebrovaný svetr, kalhoty s vysokým pasem

Sponzorované odkazy

Módní značka H&M, která je nám všem zcela známá, ve své nejnovější kampani bourá všechny jarní konvence. Oproti jiným kolekcím konkurenčních značek, které se povětšinou počátkem jara zmítají okolo pestrých barev a květinových vzorů, si H&M usmyslela, že naopak překvapí elegancí neutrálních tónů. Připravte se na nude a zemité odstíny jako je béžová, šedavá, písčitá, hnědá, bílá či zlatavá. Od zajetých tradičních jarních lookbooků jiných módních značek je to celkem skok daleký, ale zdá se, že to funguje.

Jarní kampaň značky H&M, která se nese v oněch zmiňovaných neutrálních tónech, předvádí holandská modelka Lara Stone. Tato žena světového významu, která byla na vrcholu své kariéry jednou z nejvíce vydělávajících modelek, fotila i pro kampaně jiných značek jako například Givenchy, Just Cavalli, Louis Vuitton či Jil Sander. Známá je též její spolupráce se značkou Calvin Klein, pro kterou letos na jaře předvedla kolekci džínů. Na reklamním videu a fotografiích ji dělá společníka ještě populárnější Justin Bieber, který se tentokrát představil, co by model.

V kampani The New Neutrals představuje Lara Stone ihned několik looků. V prvním z nich na sebe obléká bavlněné béžové šaty krepové vazby s límcem na zip na přední straně. Šaty doplňují čtyři přední kapsy s klopou, stahování v pase a ozdobný zip na pravém prsu. Tento módní kousek je velice nenucený, a přesto v kombinaci se semišovými lodičkami na dřevěném podpatku a náramků zlatavé barvy, vypadá značně elegantně.

Další look taktéž kloubí eleganci a ležérnost do jednoho. Světlé béžové tričko s konzervativním nápisem decentního písma, široké kalhoty z umělé semiše s elastickým pasem a bočními kapsami, kratší bunda na zip s nášivkami na zádech a gumami v oblasti rukávů a lemu společně tvoří celek s již zmiňovanými semišovými lodičkami. Tento outfit bych označila za velice hravý.

Třetí outfit modelky Lary Stone je prostě jednoduchý. Tvoří ho pouze bavlněná kombinéza s límcem na zip. Má náprsní kapsy, boční kapsy i zadní kapsy. Skutečně vám může připomínat montérky či kombinézy automechaniků. Doplněna je stahovací šňůrkou v pase a ozdobným zipem na jednom prsu, tak jako jsme to již viděli u bavlněných béžových šatů.

Nyní se od všemožných odstínů zemité barvy přesuneme ke sněhově bílé. Tato barva se k jaru skvěle hodí, jelikož při svitu sluníčka se vaše oblečení neskutečně rozzáří. H&Mbílé barvě nabízí denimovou propínací bundu (,,džísku“) s náprsními kapsami, trendy úzké kalhoty s vysokým pasem, dlouhou košili, která má lehce prodlouženou zadní část a bavlněný pásek s kovovou sponou. Vše tvoří jeden model a rozhodně se nyní čeho bát. Lara Stone vypadá celičká v bílé úchvatně a vůbec ne třeba jako sněhulák.

Zůstaneme stále u bílé a podíváme se na jeden z hitů letošního jara! Must-have kouskem budou kalhoty s laclem! H&M vám je nabízí v klasickém střihu, na který jsme zvyklé. Nastavitelné popruhy, velká náprsní kapsa, zlatavé knoflíky po stranách i boční a zadní kapsy.

V posledním představení budou hrát hlavní roli žebrovaný svetr s hlubokým výstřihem do V a tříčtvrtečními rukávy. Partnerku mu bude dělat krátká strečová sukně s viditelným zipem vzadu a pružným páskem s kovovou přezkou v pase. Celé to pak vrcholí semišovými lodičkami, které si značka H&M vybrala jako symbol elegance a ženskosti.

Zdroje: www.hm.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu