Módní návrhář princezen - Max Azria

Módní návrhář princezen - Max Azria

8. listopadu 2010, Max Azria, BCBGMAXAZRIA, BCBGMAXAZRIA Runway, BCBGMAXAZRIAGROUP, BCBGeneration, Rodeo Drive, Lubov Azria, šaty, sukně, šperky, kabelky, boty, kozačky, střevíce, Herve Leger, Lindsay Lohan, Rihanna, Kate Winslet, Catherine Zeta-Jones, Jennifer Lopez, Beyoncé Knowles, New York Fashion Week

Sponzorované odkazy

Velice uznávaný americký módní návrhář Max Azria je původem Tunisan, ale k jeho velkému štěstí se rodina přestěhovala do centra módy – do Paříže. Jedenáct let navrhoval Max Azria v Paříži řady oblečení pro ženy a poté se odstěhoval do kalifornského Los Angeles, kde teprve začala celá jeho módní kariéra. Po osmi letech zde vytvořil svou první módní značku BCBGMAXAZRIA a jeho první kolekce nesla název BCBGMAXAZRIA Runway a byla poprvé představena na New York Fashion Week. V současné době existuje více než 550 BCBGMAXAZRIA butiků po celém světě. Do svého obchodování zapojil Max Azria téměř celou svou rodinu. Svou ženu Lubov Azria udělal šéfdesignérkou módního domu BCBGMAXAZRIAGROUP a svého syna Joyce Azria jmenoval generálním ředitelem BCBGeneration. Modely od značky BCBGMAXAZRIA se velice často objevují na červeném koberci, a to díky svým oblíbenkyním, kterými jsou například slavné hvězdy Beyoncé Knowles, Jennifer Lopez, Catherine Zeta-Jones nebo Kate Winslet.

Roku 1998 získal Max Azria také módní dům Herve Leger. Až teprve v dubnu roku 2007 značku Herve Leger obnovil pod vlastním designem, díky čemuž vzrostla její popularita. A ještě téhož roku byl otevřen butik Herve Leger na známé Rodeo Drive v Beverly Hills. Slavnými nositelkami značky jsou herečka Lindsay Lohan, Rihanna nebo Kate Bosworth.

Oblečení Max Azria

Módní návrhář Max Azria se soustřeďuje na ženskou krásu, a proto také v jeho kolekcích převládají ženské modely – převážně šaty a sukně. Max si ani moc nepotrpí na pestrosti barev a jeho modely jsou dělané spíše v konzervativních barvách černé, bílé, šedé či hnědé. Ojedinělé jsou možná jeho jarní kolekce, do kterých trochu pestrých barev přidává. Většina jeho modelů je spíše společenských a zřejmě proto je také jeho značka vybírána pro červené koberce. Šaty z jeho kolekcí vyzařují lehkostí a elegancí a jsou určené pro všechny věkové kategorie žen.

Boty, kabelky šperky

Boty od Maxe Azria jsou také plné ženskosti. Hodí se vám nejen do společnosti, ale také i při běžném nošení, jsou velice praktické a neschází jim originalita. Všechny jsou samozřejmě vyráběny jen na vysokém podpatku, a to do všech ročních období. Kolekce jsou plné všech typů bot od jemných střevíčků až po zimní kozačky. Kabelky jsou též velice všestranné. Jsou uplatitelné v každé příležitosti. Výběr je z kabelek velkých i malých, společenských i běžných. U šperků se jedná o velice precizní práci. Ať jsou to náušnice, náramky či prsteny, všechny jsou kouzelné a jemné. I když se třeba nejedná o pravé zlato, nevypadají lacině. A že je z čeho vybírat!

Zdroj: www.bcbg.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu