Tři lookbooky, tři různé styly / Reserved jaro 2015

Tři lookbooky, tři různé styly / Reserved jaro 2015

11. března 2015, Reserved, Reserved jaro 2015, loobkook Reserved, dámské oblečení, jarní trendy, trendy 2015, jaro 2015, doplňky

Sponzorované odkazy

Hned tři lookbooky představila pro jaro 2015 značka Reserved. Každý z nich představuje odlišné trendy nové sezóny a jsou laděny do různých stylů. Díky tomu mohou svému šatníku dodat šťávu jak ženy upřednostňující elegantní a ženský styl, tak i ty, které se lépe cítí ve sportovněji laděném outfitu.

Black&White

Jak už název napovídá, lookbook Black&White je laděn pouze do dvou barev, a to černé a bílé. Jejich kombinace představuje jeden z hlavních trendů sezóny jaro/léto 2015 a je k vidění všude. Toto nestárnoucí spojení nabízí možná překvapivě spoustu možností. Můžete jednoduše kombinovat černý top a bílé kalhoty, ale také zvolit hravé černobílé proužky nebo kostky. Volte různé materiály, díky čemuž také získá tato dvojice originální vzhled, jak můžeme vidět u kalhot či bundiček z umělé kůže. Pokud jde o doplňky, ani ty nemusí hýřit barvami, aby vypadaly skvěle!

New Romantic

Druhý lookbook nese název New Romantic a je laděn do velmi ženského a elegantního vzhledu inspirovaného retro stylem i současnými módními prvky. Z barev zde mezi černou a bílou vynikají nude a světle růžová dodávající outfitům potřebnou jemnost. Mezi trendy, které zde můžeme pozorovat, patří především sukně do áčka v midi délce, šortky s vysokým pasem, nebo elegantní černý overal. Za zmínku stojí určitě také doplňky v podobě bot se stylovým páskem kolem kotníku i krásné kabelky.

Unreal Sunset

Třetí a poslední lookbook pro jaro 2015 značky Reserved se nechal inspirovat například sportovními dresy, a tak zde najdeme pohodlné topy s čísly a mikiny s nápisy. Pohodlí je to, co z lookbooku Unreal Sunset číší především. Volné denimové šortky, tenisky, lacláče… To vše v kombinaci s výraznými barvami vytváří neotřelé a trendy outfity. Poutavě působí třeba i sukně společně s mikinou a teniskami. I když se to může zdát na první pohled zvláštní, takto se letos sportovní trend projevuje.

Zdroj: www.reserved.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu