Stella McCartney Kids jaro/léto 2015

Stella McCartney Kids jaro/léto 2015

13. března 2015, stella, mccartney, kolekce, kids, trendy, fashion, 2015, jaro, leto, spring, summer

Sponzorované odkazy

Stella McCartney měla v posledních měsících opravdu velmi na pilno, nejenom že myslela na nás ženy, pro které navrhla velmi barevnou kolekci, kterou jsme vám již představili, ale také stihla představit kolekci pro naše děti, které také chtějí být trendy a stylové. Světoznámá módní návrhářka a dcera rockového zpěváka nám představila další lákavou a velmi okouzlující dětskou kolekci pro jaro/léto 2015, která umožní dětem mít svou vlastní osobnost, umožní jim být, čím ony samy chtějí.

S loňskou kolekcí by Stella McCartney se naše děti mohly rázem proměnit například v divokou rockovou star, překrásnou princeznu, drsného motorkáře či zvídavého detektiva. Ale letos se jistě budou chtít přidat ke Stella McCartney Kids gangu a obléknout džínsy s barevnými záplatami, košile i bundy pošité veselým patchworkem a další zajímavé kousky, které jim opět umožní stát se tím, čím samy chtějí. Stella McCartney dává dětem možnost popustit uzdu své fantazie a použít vlastní kreativitu.

Hned několik osobitých stylů je právě to, co dělá dětské oblečení Stelly McCartney jedinečným a velmi žádaným. Kolekce jaro/léto 2015 evokuje bezstarostná studentská a ničím nerušená léta, plná lehkosti, bezstarostného života, prvních lásek, smíchu a přátelství. Retro a pohoda na nás dýchá snad z každého jejího modelu. Hlavní slovo v kolekci Stelly McCartney má denim a ekologická bavlna, maximálně pohodlné volné střihy, pro lepší pohyb, letecké bundy i sportovní uniformy. Nezapomnělo se ani na ty nemenší parádnice a parádníky, pro novorozence jsou tady krásná pyžámka a košilky.

Naprostou novinkou u Stella McCartney Kids je kolekce letních plavek s 3D potisky. V hravých 3D potiscích ožívá podmořský svět ve své reálné podobě v prostředí písčité pláže, i v podobě humorných komiksových obrázků, které si vaše dítě opravdu zamiluje. Stella McCartney nezapomíná ani na jeden z nejdůležitějších kousků outfitu a to jsou doplňky, v kolekci se do popředí dostaly velmi zajímavé brýle, které jsou nejen krásné, ale také chrání dětský zrak, před paprsky, dále to jsou kšiltovky a šátky s potisky.

Zdroj: pinterest.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii obuv, módní značky a návrháři a plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu