Kostkované košile se opět vrací do módy - poradíme, jak je nosit!

Kostkované košile se opět vrací do módy - poradíme, jak je nosit!

14. března 2015, kosile, kostka, trendy, jaro, styl, moda

Sponzorované odkazy

Kostkovaná košile je stejně nadčasová jako padnoucí džíny či klasické malé černé (šaty). Denim a kostka jsou prostě věčné a smůla těch, kteří ji nepřišli na chuť. Přinášíme tipy, jak oblékat kostkované i džínové košile z vašeho šatníku. Budete překvapeni kolik variant uděláte třeba jen z jedné jediné. Ke košilím můžete vzít jehly, kovbojky nebo také tenisky, zde se meze nekladou. Pojďme si představit hlavní styly pro jaro 2015!

Do města

Většina populace žije ve městech a proto si představíme první ze stylů pro letošní jaro a to je tzv. městský styl. Kostkované košile si oblíbily ženy po celém světě, a zprvu trošku prazvláštně je začaly kombinovat s áčkovými sukněmi. Dnes se z tohoto modelu stal každodenní outfit, který můžeme potkat na ulicích. Jedná se o jeden z největších hitů. Dbejte ale vždy na to, ať jistý styl převažuje. Pokud tedy chcete obléknout kostkovanou nebo džínovou košili elegantně, kromě sukně nezapomeňte ani na kovové doplňky.

Sportovně-elegantní

Ano, to je styl , který preferuje většina žen, pokud jste mezi nimi i vy pak jsou jistě košile ve vašem šatníku hojně zastoupeny. Vypadají dobře pod šusťákovou vestu, mikinu a k jakýmkoli kalhotám různé délky. Když si ji vezmete společně s ohrnutými džíny a elegantní kabelkou – dosáhnete velice pohodlného outfitu. Ptáte se co za boty? No přece trendy kecky!

Country holka

Viděla jste někdy seriál McLeodovy dcery? Právě v něm je vyobrazen nejtypičtější styl kostkovaných košil farmářského stylu. Každá kostkovaná košile totiž dokáže tvořit skvělé kombo společně s džínami a můžete si být jistá, že toto spojení je nestárnoucí! Stačí obléknout pěkné skinny džíny s koženým páskem, zakasat do nich kostkovanou košili a doplnit je kotníkovými boty, už jen ten kůň chybí.

Vrstvíme i na jaře

Kostkovaná či denimová košile, přes ní pletený svetr a kožený křivák. Takovýchto outfitů jsou plné časopisy, protože do mixování košil, pletenin a šperků se zamiloval každý!

Zdroj: pinterest.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu