Promod kolekce jaro/léto 2015 s nádechem boho stylu!

Promod kolekce jaro/léto 2015 s nádechem boho stylu!

18. března 2015, promod, kolekce, jaro, leto, moda, zeny, trendy, boho, styl, 2015

Sponzorované odkazy

PROMOD je nezávislá rodinná firma, založená v roce 1975 ve Francii. V současné době má víc než 1000 prodejen v Evropě, na Blízkém východě, Africe a Asii. Kolekci Promod tvoří skupina stylistů a návrhářů, kteří bdí nad tím, aby v každé sezóně prezentovali ženské a zároveň pohodlné modely a doplňky. Značka jde s dobou, a co dva týdny osvěžuje svojí nabídku v prodejnách i na internetu tak, aby každá klientka měla šanci najít v Promod svoje oblíbené trendy a vytvořit svůj vysněný vzhled. Promod mobilizuje své odborné znalosti, dovednost šití a know-how svých návrhářů pro vytvoření módy v padnoucím střihu, lichotivých siluetách a nápaditým detailem. Skutečná žena Promod by měla být aktivní a moderní.

Letos na jaře a v létě se z nás všech stanou bohémové a to díky nové kolekci s názvem Promod – Collection Printemps Eté 2015. Pokud jste bohémové duší, stačí již pouze navštívit Promod a doladit své bohémské já také vzhledově. Kytičky, třásně, šnůrky, žabičkové řasení, to vše dominuje (spolu s proužky – opět a zase) letošní jarní a letní kolekcí 2015.

Barvy a výrazné potisky, to je hlavní heslo letošní kolekce a navíc detail, který Vás odliší. Materiály jsou i nyní velmi kvalitní, sedí perfektně střihově a jsou jednoduché. Promod vytváří nabídku ve které se najdete, která odpoví na módní tendence a díky níž si vytvoříte svůj osobní styl.

Letošní nabídka se skládá z nadčasových produktů, které lze dle chuti kombinovat s inspirujícími barvami a vzory podle sezóny. A to vše spontánně a jednoduše. Promod pečuje o své zákazníky tím, že jim je nablízku když potřebují pomoc, a proto jako novinku zavedlo poradenství, v prodejnách i on-line obchodech.

Reklamní spot k jarní kolekci Promod 2015 s názvem: Promod – Collection Printemps Eté 2015, můžete shlédnout zde: video

Více informací o PROMOD se dozvíte na www.promod.cz.

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu