Kolekce Lanvin pro H&M konečně odtajněna!

Kolekce Lanvin pro H&M konečně odtajněna!

5. listopadu 2010, Lanvin, H&M, H&M a Lanvin, Lanvin for H&M, Lanvin pro H&M, Alber Elbaz

Sponzorované odkazy

Tak dlouho očekávaná kolekce Lanvin pro H&M je konečně tady. Ti z vás, kteří se nemohli dočkat byli jistě nabuzeni videem, které vyšlo doslova před pár dny, od včerejška je však ke zhlédnutí celá kolekce i s cenami, kompletní kampaň nafocená Davidem Simsem a lookbook, který obstaral fotograf Stéphane Gallios a v šatech z kolekce Lanvin mu zapózovala Irina Lazareanu a Vincent Olivieri.

Ačkoliv je video v oběhu sotva dva dny a samotná kolekce je k vidění pouze pár hodin, módní fanoušci už se stačili rozdělit na dva možná na tři tábory. Jedni jsou skutečně nadšeni a kolekci plnou barevných šatů, rozkošných střevíčků a motýlků už teď zbožnují, druzí jsou zhnuseni nad tím, jak levně podle nich kolekce vypadá a ti třetí, ke kterým se řadím i já, jsou rozvážnější a radši si počkají až na to, jak budou dané šaty a doplňky vypadat v reálu a až po té si udělají pořádný úsudek.

Pravdou je, že po zhlédnutí opravdu skvělého až trochu šíleného videa jsem si říkala, že je to opravdu zdařilá, barevná a veselá kolekce plná vtipu, a přitom stále sexy. Při většině kousků jsem si však nedovedla představit, kam bych si je vzala a popravdě mě kromě opravdu úchvatných botiček nic nenadchlo natolik, že bych si pro to do H&M musela běžet s několikahodinovým předstihem. Při pohledu na celou kolekci a hlavně pak na ceny jednotlivých kousků (šaty stojí například 149 eur), mi zase vrtá hlavou z jakého materiálu budou šaty vyrobeny. Doufejme, že při takové ceně se Elbaz a H&M zmohli na něco lepšího, než je viskóza. Nicméně jak samotné video tvrdí, šaty Lanvin jsou více než diamanty a navíc je může nosit každá žena bez rozdílu věku.

Na první pohled vypadá kolekce opravdu úžasně a jak už jsem řekla, obzvláště se těším na botičky, které vyjdou na 79, 95 euro. Musím také uznat, že na rozdíl od jiných kolaborací je tato kolekce opravdu obsáhlá, skýtá na 48 oděvů a doplňků pro ženy a 36 pro muže, a to od šatů, sukní a triček přes kabáty až po boty, kabelky, náramky a náhrdelníky.

Pokud patříte mezi první nebo třetí skupinu zmiňovaných výše, můžete se na kolekci jít podívat 23. listopadu do pražského Myslbeku, kde by měla být k mání dámská i pánská část. Nakonec malá návnada od samotného tvůrce kolekce Albera Elbaze, který řekl: „Jednou mi jedna moje přítelkyně řekla, že pokaždé když má na sobě šaty Lanvin, zamiluje se do ní nějaký muž.“

Kampaň Lanvin for H&M

Lookbook

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu