TOP jarní pánské trendy

TOP jarní pánské trendy

21. března 2015, muzi, trendy, jaro, top, sako, denim, bila

Sponzorované odkazy

Vsadíme se, že nejnovější trendy v dámské módě pro jaro/léto 2015 už máte pečlivě nastudované z módních editorialů a čerstvě vystavených kolekcí v obchodech, magazínech i na internetu.

Ale co pánové? O tom, co bude viset v pánských odděleních módních domů bylo rozhodnuto s půlročním předstihem na pánských týdnech módy v Paříži, Miláně, Londýně a New Yorku a my vám postupně představíme ty nejvýraznější trendy a barvy, které chceme na našich mužích rozhodně vidět! Myslíme, že ani letos by se pánové nemuseli stydět za to, že mají rádi módu a že ráno před skříní stráví delší dobu. Jsou pryč ty doby kdy si pánové mohli vzít opravdu všechno a bylo jim vždy odpuštěno, protože se jedná o muže a ti módu neřeší…Doba se změnila a také muži chtějí být trendy, což my ženy vždy velmi rády oceníme!

Elegantní bílá

Sněhobílá, šedobílá, krémová a velmi světlá písková – všechny jsou na jaro i léto přímo ideální, vizuálně působí příjemně neutrálně, svěže a s opálenou mužskou pletí a strništěm na tváři i velmi sexy a mužně. Bílá barva je klasika, nikdy nás neomrzí, rozumí si snad se všemi ostatními barvami a letos ji tedy můžeme nosit s dvojnásobným nadšením.

Nesmrtelný denim

Džíny jsou tu už přes stodvacet let, džínová bunda je jejich jen o něco málo mladší sestra a z původně čistě mužského pracovního oděvu je dnes celosvětový fenomén, který nosí všichni bez ohledu na věk, roční období nebo sociální status. Návrháři letos přišli s retro lookem odkazujícím na sedmdesátky, ale i s hravým a neobvyklým zpracováním kalhot, košil, kabátů i sak. Zkrátka denim forever!

Sportovní sako

Konečně pánové pochopili co jim opravdu sluší a udělá z nich opravdového muže. S perfektně střiženým sakem nikdy neuděláte chybu a letos je opět velmi populární.

Móda je pro někoho závislost, pro jiné jen povrchní téma. Berte módní trendy třeba jako zábavnou hru, protože teď už víte, co si na vás návrháři přichystali. Nechte se jimi inspirovat a nakupování oblečení si především užívejte.

Zdroj: pinterest.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu