Proužky v jarní módě

Proužky v jarní módě

31. března 2015, proužky

Sponzorované odkazy

Jarní trendy už jsou všude kolem nás. Do obchodů přicházejí každý den nové kolekce a my v nich pomalu můžeme vypozorovat tvář jarní módy. Čeká nás jedna strana velmi decentní a jemná, tvořená z lehkých materiálů a světlých barevných tónů. Čeká nás ale i dynamičtější pojetí ódy zahrnující boho styl, prvky indiánské módy nebo inspiraci oblíbeným námořnickým styl.

Autor: www.mango.comAutor: www.mango.com

Mango v námořnickém stylu

Značka Mango láká milovníky proužků přímo na linii v námořnickém stylu, kterou naleznete i na internetu v samostatné kategorii. Červená, bílá a modrá barva lákají pustit vítr do plachet a vyrazit na dovolenou. Tento styl je specifický i svými doplňky jako jsou čepice nebo šátky. Někteří se spokojí i s námořnickým motivem. Ale největší oblibě se stále těší proužky.

Základem je tričko s proužky a následovat už může téměř cokoliv. Letos budou trendy proužkované šaty dlouhé až na zem nebo i jejich kratší varianty.

Autor: www.mango.comAutor: www.mango.com

Porozhlédnout se můžeme v prodejnách Mango i po proužkované kabelce a měli bychom být úspěšní. Skvělým partnerem pro letní dny se jistě stanou delší košile. Je připraveno hned několik variant a pochopitelně proužky nesmí chybět.

Autor: www.mango.comAutor: www.mango.com

Nejen ryze námořnický styl lze v této linii očekávat. Proužky na svetru se mísí s proužky na kalhotách a sukních. Hledáme balanc mezi ležérním stylem a jakousi převařenou módní omáčkou. Nebojte se proužky kombinovat i s jinými potisky a tvary, ale nezapomeňte přitom na určitou střídmost, ať se jednotlivé motivy zbytečně nepřebíjí.

Autor: www.mango.comAutor: www.mango.com

Pánská móda v proužku

Pochopitelně také pánové nepřijdou na jaře a v létě o proužkový ráj. Vybírat lze u značky Zara z několika zajímavých modelů triček a mikin. Kraťasy se v proužku objevují spíše ojediněle. Na jednu stranu jsou kolekce plné bílé barvy a tradičních střihů a na straně druhé pozorujeme snahu o originalitu. Zprostředkování něčeho známého novým pojetím.

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu