Gladiatorky! Boty, které nikdy z módy nezmizí

Gladiatorky! Boty, které nikdy z módy nezmizí

2. dubna 2015, gladiátorky

Sponzorované odkazy

Když už nevíme, jaký módní oříšek si vymyslet, vždycky se vrátíme k „římankám.“ Liší se svým specifickým střihem od ostatních bot natolik, že je nelze přehlédnout. Sice se někdy ostýcháme a zůstáváme u nízkých sandálů zdobených pouze přes nárt, ale jindy máme chuť na změnu. Kdy jindy než teď, kdy se do módy zase vracejí dlouhé sukně a v módě se neustále mísí chuť grunge a punku.

Zůstanu u mých oblíbených favoritů. Neříkám, že si musíte každé ráno šněrovat sandály až pod koleno. Co takhle specifické sandály – otevřené i uzavřené, které dají celému outfitu zcela jiný rozměr.

Přihnal se k nám hurikán bot na vysoké platformě. Jsou snad úplně všude. Sice jsme si přivykly především na tenisky, ale sandálům na platformě letos neunikneme. Jaká může vzniknout bota v kombinaci platformy a gladiátorského stylu? Pochopitelně velmi módní a stylová. Nezapomínejme na fakt, že ne vše se ke všemu hodí a kombinujme gladiátorky tak, aby nezanikaly.

Možná patříte mezi dámy, co si žijí na „vysoké noze.“ I milovnice podpatků potěší jarní kolekce značek. Vyzkoušejte zajímavě zpracované boty na podpatku pouze s nepatrnou inspirací od gladiátorek.

A teď už k hlavním rolím. Primárně jsem chtěla zmínit klasické „římanky“ se šněrováním kolem lýtek. Možná se zdají nepraktické, ale věřím, že každý jim zvládne věnovat určitý čas. Třeba nemusíme každé ráno hltat facebook a zaměřit se na šněrování bot.

Je mi jasné, že většina nás se svých přátel ze sociálních sítí vzdát nechce a pro ty je zde skvělá alternativa. Sandály, které jsou sice šněrováním zdobené, ale zapínání je pohodlné – na zip. Závěr je jasný. Prsty u nohou ještě odhalovat nebudeme, ale je nezbytné, začít se chystat na slunečné dny. Vyzkoušejme některý t různorodých typů gladiátorek a chystejme si pomalu svůj jarní model.

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu