Svatební šaty podzim/zima 2010

Svatební šaty podzim/zima 2010

6. listopadu 2010, svatební šaty, wedding dress, Blanka Matragi, svatební šaty 2010, svatební šaty podzim/zima 2010

Sponzorované odkazy

Není svatba jako svatba a nejsou šaty jako šaty. Svatební šaty jsou už od pradávna jednou z nejdůležitějších součástí samotné svatby.

V nabídce je nepřeberné množství stylů a střihů. Stává se, že v salonech narazíme na podobné šaty velmi často. Je to především tím, že u nás se fantazii volnost příliš nedává a a naopak se upřednostňuje jednoduchost, funkčnost a klasika.

Oblíbené jsou korzetové šaty, které mají princeznovskou sukni podloženou obručemi. Neméně obvyklé jsou také jednoduché rovné šaty za krk. Klasická barva – bílá nebo světle béžová.

Ovšem podzimní a zimní trendy razí cestu odvážným a smyslným ženám. Vrátila se totiž na vrchol popularity krajka a s ní výrazně zdobené a střižené šaty. Důraz se klade na obrovské množství detailů, které tvoří celkovou dokonalou koncepci modelu.

Podíváme se na různé modely šatů a rozhodně se nebudeme bát experimentovat. Kupříkladu tuto sezónu je velmi populární šedá barva a ani svatební šaty v tomto odstínu nebudou vypadat špatně.

Fenomén Blanka Matragi

Pokud chceme mluvit o jedinečných šatech, o šatech pohádkových a zároveň velmi moderních, nesmíme opomenout návrhářku Blanku Matragi, která je opravdovým mistrem ve svém oboru.

Na svatebních šatech této originální návrhářky naleznete vše, co by u svatebních šatů nemělo chybět. V našem případě i u podzimních svatebních šatů pro rok 2010. Je to odvaha, tvořivost, velká originalita, nespočet detailů, krajka a mystičnost. Vše zakomponované do symfonie dokonalosti jediného produktu.

Svatební trendy podzimu a zimy 2010

Už jsme zmínili krajku, která se obecně vrací zpět na módní mola. I když často velmi nenápadně a rafinovaně. Vniká do našeho podvědomí jako žena do života muže.

Nejspíš nikdy nezestárnou ohromné princeznovské sukně, ale oživte je kombinací různých materiálů a nebo využitím barevných aplikací či výšivek.

Nebo můžete zvolit vcelku jednoduché šaty a ozvláštnit je masivním doplňkem.

A jelikož se obrovské popularitě opět těší kožešinky, svatba na sněhu není od věci. Punčocháče a kožíšek nic nepokazí, naopak přidají na stylu a navíc zahřejí.

Zdroj: www.weddingdressestrends.com, www.goodweddingdresses.com, www.blanka.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu