Jarní kolekce Mango přináší do pánských šatníků ležérnost

Jarní kolekce Mango přináší do pánských šatníků ležérnost

7. března 2015, Mango, kolekce Mango, pánská kolekce Mango, jaro 2015, pánské oblečení, pánské trendy

Sponzorované odkazy

Jaro už tu podle kalendáře bude co nevidět a i muži jistě potřebují doplnit svůj šatník několika novými trendy kousky podle diktátu současné módy. Značka Mango vítá novou sezónu v ležérním stylu, který dokonale představuje ve svém jarním katalogu. V něm září model Florian Van Bael nafocený v prostředí hor předvádějící stylové a pohodlné outfity plné současných trendů. Co všechno v katalogu Mango jaro 2015 najdeme?

Outfity v pánské kolekci Mango se perfektně hodí na každodenní nošení a jednotlivé kousky se mezi sebou dají bez problémů kombinovat. Číší z nich nadčasovost, ale můžeme zde pozorovat i aktuální sezónní trendy. Vše je však laděno do ležérního, pohodového stylu, který je velmi nositelný a sedne téměř každému.

Co se týče svrchního oblečení, je kolekce plná nejrůznějších jarních bund se zapínám na zip i na knoflíky. Jsou laděny do neutrálních barev jako béžová, hnědá, či černá, často kombinují klasické materiály s koženými částmi, nebo je zdobí trendy prošívání. Perfektní jarní volbou bude i džínová bunda korespondující s dalším velkým trendem.

Denim, jeden z top trendu sezóny jaro/léto 2015, však prostupuje celou kolekcí a jsou z něj vytvořeny nejen džíny a bundy, ale i kraťasy či košile. Dalším velmi oblíbeným prvkem se u Manga stává pletenina. Můžeme zde vidět spoustu lehkých, avšak hřejivých svetrů v jednoduchém provedení, nebo třeba zdobené proužky.

Pokud sháníte na jaro nové kalhoty, určitě zaměřte svou pozornost k chinos kalhotám, které jsou nad kotníky ohrnuté. Jak vidíme v kolekci Mango, mohou být laděny do různých barev, od béžové přes hnědou až po ty denimové s dírami na kolenou. A co k chinos kalhotám obout? Jednoznačně desert boots, jak radí katalog Mango.

Většinu outfitů vedou k dokonalosti i zajímavé doplňky. U bund to mohou být vzorované šátky, na jaře už jistě pánové využijí sluneční brýle, a hodit se může i prostorná khaki taška vhodná například do posilovny či na cestování. Pro odvážnější muže, kteří se nebojí být na ulicích vidět, je tu i stylový klobouk, kolekce nabízí i klasickou kšiltovku.

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu