Pohoda s pánskou kolekcí s.Oliver Jaro/Léto 2015

Pohoda s pánskou kolekcí s.Oliver Jaro/Léto 2015

6. března 2015, oliver, moda, trendy, jaro, leto

Sponzorované odkazy

Přivítejte nástup jara plážovou atmosférou, která zavládla v nově příchozí kolekci tradiční módní značky s.Oliver 2015. V jarních a letních kolekcích pánské módy s.Oliver se postupně projevuje inspirace několika různými tématy. Především pánská móda této tradiční značky pro nadcházející sezónu Jaro/Léto 2015 je inspirována příběhem mužů, kteří velmi rádi cestují po světěa poznávají nové kultury.

Přímý vliv svobodného životního stylu, který návrháři do právě přicházející kolekce vnesli, se nese celým spektrem funkční sbírky s notnou dávkou nedbalé elegance a sportovního ducha. V nové kolekci můžeme vybírat z několika druhů trendy košil a pletenin v žakárovém, kachličkovém či tapetovém vzoru. Výjimku, ale netvoří ani populární parky, které se skvěle kombinují s úzkými džínsy a chinos kalhotami.

O pohodlí se ale starají i cargo kraťasy a teplákové kalhoty, které lze v chladnějších večerech kombinovat s vlněnými svetry. Pro získání elegantnějšího vzhledu, například u příležitosti večeře s přáteli, je možné sáhnout po blejzru s příměsí plyše a lnu.

Velkým tématem je ale i barevnost celé kolekce, které vévodí bílá, černá, námořní modř, červená a stříbrná. O slunnou plážovou atmosféru se pak starají mexické a africké vzory. Dále jsou zde použity i velkoformátové květinové i menší zvířecí a konverzační potisky.

Košatý sortiment ještě doplňuje volnočasová urban řada s.Oliver DENIM, zdůrazňující kvalitní materiály, finální úpravy džínoviny, ležérnost, opraný a bělený vzhled nebo záměrné vintage efekty.

Kompletní kolekce s.Oliver Jaro/Léto 2015 bude ve vybraných prodejnách dostupná již během konce března. Tak neváhejte a poskládejte si svůj vlastní outfit, kterým zaručeně zaujmete.

Zdroj: www.soliver.com

Autorem článku je Martina Hynková. Článek najdete v kategorii obuv, doplňky, letní boty, módní značky a návrháři, pánské oblečení, tašky a batohy a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu