H&M představuje Modern Essentials selected by David Beckham

H&M představuje Modern Essentials selected by David Beckham

3. dubna 2015, David Beckham, H&M, trendy, must-have, jaro 2015, pánská móda, pánské sako, pánský kabát, polo triko, popelín, Modern Essentials

Sponzorované odkazy

Již dávno víme, jak vypadá legendární americký fotbalista David Beckham ve spodním prádle, jelikož se už několikrát předvedl ve své kolekci David Beckham Bodywear pro H&M. Ve zcela nové kolekci Modern Essentials se však dozvíme, jak vypadá jeho celkový šatník. Předvede jarní must-have kousky, bez kterých se podle něj nemůže obejít žádný muž včetně jeho. V kampani na sebe obléká klasické kousky pánského šatníku a ukazuje nám, jak žádoucí celá kolekce je.

David BeckhamDavid Beckham
David BeckhamDavid Beckham
David BeckhamDavid Beckham

Video kampaně natočil filmový režisér německého původu Marc Forster, který se stal díky svým světoznámým filmům velice uznávaný. V českém překladu jsou nejznámější jeho filmy Ples příšer, Hledání Země – Nezemě, Hranice života či nejnovější Světová válka Z. David Beckham tvrdí, že Marc Forster je jedním z jeho nejoblíbenějších režisérů a na natáčení kampaně se velmi těšil. Posuďte sami, jak se jejich spolupráce povedla.

Jako první se charismatický David Beckham předvádí v popelínové košili. Pokud si někdo z vás není jistý, tak popelín je hustá tkanina v základním typu vazby tkaniny s převahou soustavy rovnoběžně uložených nití. Už samotná látka této košile lpí na klasičnosti. Podle Davida Beckhama potřebuje v šatníku bílou košili každý muž. Tato popelínová košile se nosí k obleku, ale je perfektní, že může fungovat s jakýmkoli jiným nežli společenským oblečením.

Popelínová košilePopelínová košile
Popelínová košilePopelínová košile

Ve lněném kabátu, který je dalším z must-have kousků, bychom Davida Beckhama nemuseli skoro ani poznat. Kabát je totiž delšího střihu a má velké funkční kapsy, zatímco jeho skrytý zip zachovává jeho elegantní dojem. Dokazuje to, že David Beckham stejně jako i ostatní muži, se může cítit skvěle i v oblečení jiného stylu než jen zarytého sportovního a ležérního.

KabátKabátKabátKabát

Sportovně a intelektuálně vyhlíží polo košile s krátkým rukávem. Tento módní kousek se snadno nosí a je ideální pro neformální vzhled. Pro Davida Beckhama je polo tričko oblíbeným all-time pánským oblečením. Obdivuje jeho módní historii a to, že pokaždé vypadá jak klasicky, tak i velice elegantně.

Polo trikoPolo triko
Polo trikoPolo triko

Ideálním módním kouskem pro teplou sezónu je klasické bavlněné tričko. Toho si je vědom i David Beckham, a proto ho s naprostou samozřejmostí zařazuje do kolekce Modern Essentials. Pohodlná a snadná nositelnou přiláká bezpochyby každého muže.

TričkoTričko
TričkoTričko

Veškerá denimová móda se letos na jaře 2015 řadí mezi přední kousky, bez kterých se nelze obejít. Platí tomu i u džínové bundy, která hýří klasičností a je ideální pro jarní vrstvení. Nosit ji lze pod kabát nebo přes vaše oblíbené tričko. David Beckhamdžínové bundě říká, že je nejvíce univerzálním kouskem v pánském jarním šatníku. Je svěží volbou pro teplou sezónu.

Denim bundaDenim bunda
Denim bundaDenim bunda

Inteligentní a jednoduché lehké sako může být oblékáno přes oblečení jako bunda či ho lze nosit nedbale za účelem vytvoření nenuceného stylu. Pro Davida Beckhama je sako páteří každého módního outfitu. Oceňuje ho, jelikož je lehké a hodí se tak do teplejšího počasí, a přesto má své pravidelné linie a střih.

SakoSako
SakoSako

Tyto a mnohé další kousky byly vybrány Davidem Beckhamem, jako jednou z pánských módních ikon, za účelem toho, aby mužská část populace vypadala co nejlépe. Každý z těchto módních kousků představuje klasiku, kterou by měl obsahovat každičký pánský šatník.

Key piecesKey pieces
Key piecesKey pieces

Zdroje: www.hm.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu