Tally Weijl uvádí jarní trend: White Out!

Tally Weijl uvádí jarní trend: White Out!

4. března 2015, Tally Weijl, jaro a léto 2015, dámské oblečení, denim, trendy, květinové vzory, bílá barva, krajka, crochet, háčkování, pastelové barvy

Sponzorované odkazy

Mladistvá značka Tally Weijl nenechává své zákaznice v klidu a letos na jaře 2015 už jim přichystala mnoho nového. Teď momentálně přichází s módními kousky, které jdou ruku v ruce s jedním z jarních trendů – bílou barvou. Jak může být nevýrazné bílé oblečení neobyčejné a nápadité? To vše nám představí módní kousky od Tally Weijl, které se ukrývají pod hlavičkou White Out! Je skutečně na co se těšit.

White OutWhite Out
White OutWhite Out

Zřejmě obvykle oblékáte barevné oblečení s potisky, abyste nevypadala fádně, či volíte klasickou černou, která nemůže být nikdy trefou vedle. Jarní sezóna přímo vybízí k pestrobarevným kombinacím outfitu, ale značka Tally Weijl má na to naprosto opačný názor. Jaro a také léto 2015 vás bude chtít vidět jako čisté plátno a to od hlavy až k patě v bílé barvě. Možná vás celo-bílý outfit děsí, ale zkuste si představit tu čistotu, nadčasovost a eleganci! Božské že?

Full whiteFull white
Full whiteFull white

Jak jsem již zmiňovala výše, pastelové tóny jsou vždy v teplých obdobích velice oblíbené. Tally Weijl tyto nenucené barevné odstíny slaďuje s čistou bílou a vzniká učiněný zázrak. Různé odstíny růžové, světle mandlová, azurově modrá spolu s minimalistickou bílou. Takovýto outfit vám zaručí, že se budete cítit svěže a hlavně krásně.

Dámské barevné odstínyDámské barevné odstíny
Dámské barevné odstínyDámské barevné odstíny

Dneska už nikdo nepochybuje o tom, že krajka a crochet (háčkování) jsou prototypy dámských materiálů. Krásně čisté a svěží! Tento nádherný krajkový styl vám umožní cítit se více v poklidu a to v dnešní době ocení každá z nás. Krom toho se tyto materiály příjemně nosí a v teplém počasí nás díky své prodyšnosti krásně zchladí.

Krásné materiályKrásné materiály
Krásné materiályKrásné materiály

S přicházející teplou sezónou úzce souvisí měnící se příroda. Rozkvétající zahrady a louky, pučící stromy a zelenající se trávníky. Pokud chcete s jarem držet krok, oblečte se celá do květů! Tally Weijl nezapomíná květinové vzory a potisky umísťovat na ona bílá plátna. Dává to barevným květům větší šanci vyniknout. Zřejmě neexistuje žádná barva, která by v kombinaci s bílou vypadala zle. Květy červené, modré, žluté, oranžové či jiné – všechny se budou na bílém podkladu krásně vyjímat.

Full bloomFull bloom
Full bloomFull bloom

Zdroje: www.tally-weijl.net

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu