Pánské módní šperky jaro/léto 2015

Pánské módní šperky jaro/léto 2015

14. dubna 2015, prsten, naramek, sperky, trendy, doplnky, panska, kolekce, kuze

Sponzorované odkazy

Myslíte si, že muži nepotřebují šperky? To se velmi mýlíte, proto vám dnes představíme nezbytné doplňky pro muže Jaro/Léto 2015 a poradíme jak docílit cool vzhledu i v klasickém oblečení pro sezónu Jaro/Léto?

S příchodem lehce teplejšího počasí začínáme pomalu odkládat jednu vrstvu oblečení za druhou, a se stoupající rtutí na teploměru začneme kasat rukávy a více se odhalovat. O slovo se pak logicky přihlásí i trička s krátkými rukávy a šortky.

Říkáte si, že je to vše až moc klasické? Jsou tu jednoduchá řešení, jak docílit cool vzhledu i v klasickém oblečení pro sezónu Jaro/Léto. Stačí jen svůj outfit zvýraznit vhodným módním doplňkem či šperkem a outfit je rázem zajímavější!

A zde je hned několik tipů.

Náramky

Zatímco někteří puritáni zůstanou zastánci názoru, že jediným možným doplňkem, jenž by měl zdobit mužské zápěstí, jsou hodinky. Nejnovější trendy si s jejich tvrzením v mnohém nezadají. Náramky jsou zkrátka v kurzu a perfektně doladí jakýkoliv jarní či letní outfit. Dnešní trh nabízí nejrůznější styly, které uspokojí i toho nejnáročnějšího muže. Vyzkoušejte třeba jednoduché kožené řemínky v neutrálních tónech hnědé a černé barvy, a v nejrůznějších texturách. Pokud ale toužíte po dobrodružství a nebojíte se odvázat, pak je zde nabídka i mnohem barvitější, která skvěle doplní plážový casual styl.

Náhrdelníky

Mnohem jistějším tématem než náramky jsou nám notoricky známé náhrdelníky a řetízky. I zde je ale nutností rozhodovat se s rozvahou. To, že masivní šperky patří spíše na ženský krk, je snad jasné, proto by muži obecně měli volit spíše decentní šperky. Nejlépe tedy slabý řetízek opatřený jednoduchým přívěskem. Uvidíte, že tato kombinace bude společně s trikem do V nebo tílkem, fungovat více než spolehlivě a mladistvý vzhled je zaručen.

Prsteny

Zatímco náramky zhotovené ze všech druhů zlata mohou vypadat dobře, prsteny v takovémto provedení budou vždy jen připomínat snubní prsteny. Proto raději vyzkoušejte mnohem stylovější modifikace jako oxidované stříbro, leštěnou mosaz nebo zinek. Takové šperky jsou cool a o to víc, když jsou zdobeny nejrůznějšími texturami a gravírováním.

Manžetové knoflíčky

Je jasné, že představa o strávených letních dnech v obleku je více než odpudivá, ale nejednoho z nás tento neúprosný dress code prostě nemine ani v letních měsících, ať chceme nebo ne. A oblek by měl být dekorován manžetovými knoflíčky, které jsou vizitkou skutečného gentlemana. Na zlato zapomeňme! Léto si říká o chladivé stříbro.

Módní doplněk vždy zůstane jen doplňkem, který ale druzí dokáží ocenit, a váš celkový outfit zejména v teplejších měsících posune o stupeň výš.

Zdroj: pinterest.com, zoot.cz

Autorem článku je Martina Hynková. Článek najdete v kategorii doplňky, pánské oblečení a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu